Perfect geholpen met een goed resultaat! Dank hiervoor.
Aan gezien het toch geresulteerd heeft in een lagere waarde beoordeling kan ik daar alleen maar blij mee zijn. We gaan er van uit dat dit dan een paar jaar blijft staan. wat mijn persoon gegevens betreft,ga ik er van uit dat daar geen misbruik van gemaakt word.
5 x een 10 voor een bijzondere prestatie. Vastgestelde WOZ waarde van € 510.000 is door de bemiddeling van Bezwaarmaker.nl verlaagd tot € 449.000. Je moet er even geduld voor hebben (bezwaar op 9 april ingediend, uitspraak 13 september), maar het is het wachten meer dan de moeite waard geweest.
Ronduit prima.
Door een terzake kundige organisatie geholpen mijn bezwaar in te dienen. Op een uitstekende wijze mijn belangen behartigd, beter dan als ik het zelf gedaan had. Vermindering van € 90.000, had ik zelf niet voor elkaar gekregen. Mijn advies aan een ieder blijf zelf niet klungelen, maar laat de profs het doen.
positief
Uiteraard ben ik aangenaam verrast met de uitslag. Ondanks mijn vreugde vindt ik het toch jammer dat ik zo lang verstoken ben gebleven van enig bericht. Uit de afhandeling van de uitspraak lees ik dat ik jegens u geen finananciele verplichtingen meer heb. Nogmaal mijn hartelijke dank. Ik zie af van verdere stappen. Vriendelijke groet, R.A.S.Geerdink
Verloop van aanvraag is niet duidelijk van de reactie van de gemeente. wat is de reactie van de gemeente? Gemeenten komen makkelijk aan geld !
Duidelijke uitleg over uw werkwijze en de afhandeling. Zeer tevreden over het resultaat.
De deskundigheid, klantvriendelijkheid, communicatie, duidelijkheid.
Vlotte afhandeling van het gemaakte bezwaar. Enige verbeterpuntje is de communicatie over de afhandeling van de proceskosten, het was mij niet duidelijk of de proceskosten naar mij zouden worden overgemaakt en dat ik deze dan naar bezwaarmaker zou overmaken of dat de kosten direct naar bezwaarmaker zouden worden overgemaakt. Ook wordt er gesproken over een factuur, terwijl ik die niet had gehad. Het zorgde voor wat verwarring bij mij, uiteindelijk heeft een medewerker het nog kunnen verduidelijken en was het daarmee opgelost.
De mailwisseling verliep goed. En er is een afspraak voor mij met een gemeenteambtenaar tot stand gekomen. Wat ik fijn had gevonden is, dat in deze fase al mijn toegesturde info/punten, die van belang waren voor de dit bezoek, even naar mij teruggekoppeld zouden worden. Door mij ingevulde vragenlijsten kon ik nergens meer terugvinden. Heb hierover contact opgenomen en toen is het wel per mail toegestuurd. Prima. Maar misschien ook ff de melding welke punten zeker van belang waren ( ik had nl heel veel punten opgenoemd, maar wist niet of deze relevant waren. En dat geeft best een onzeker gevoel als die ambtenaar langskomt.
Keurig en vlot afgehandeld. Kan ik iedereen aanbevelen
Geruisloos, maar zeer effectief!
na enkele nare ervaringen met mijn gemeente, voel ik mij gesteund door de no-nonsense aanpak uwerzijds, waarvoor mijn dank
Het is in deze tijd van alsmaar stijgende kosten gewoon fijn als er mensen zijn die je kunnen helpen om deze kosten nu eens te verlagen.
Fijne manier van werken, goede informatievoorziening over lopend traject en gelukkig ook invloed op bezwaar
Voor het versturen van een aantal (nagenoeg geautomatiseerde) brieven € 500,- vragen is belachelijk. Ik snap dat dit een verdienmodel is, maar op deze wijze de gemeente geld afhandig maken voor een resultaat van € 10,- lijkt enkel in het belang van uw bedrijf. Ben voornemens dit breed te verkondigen want dit gaat echt buiten elke proporties.
jullie zijn echt geweldig, 42000 euro van de waarde bepaling af, ik ben super tevreden en beveel bezwaarmaker.nl van harte aan!!!
Op kundige wijze mijnWOZ waardebepaling kunnen verminderen met een bedrag waar ik alleen maar van kon dromen.
Na eerste kontakten is alles vloeiend geregeld