goede service en goed resultaat
Weinig communicatie en wanneer je dan het tussentijdsverslag leest, dan blijkt dat ze heel diep onderzoek hebben gedaan. Buitengewoon deskundig.
Snel en gemakkelijk bezwaar ingediend, met als resultaat dat de WOZ-waarde flink omlaag gebracht is
Afrondingsdeel: de brief met uitsluitsel is verwarrend , WOZ verlaging niet toegekend zegt u maa in r de uitspraak lees ik wat anders, dus ik bel, krijg iemand a.d lijn die duidelijk niet weet hoe ze dit moet uitzoeken en maar wat uit haar nek kletst.."ik denk dat...." Omdat ik het niet blijf snappen krijg ik een collega van haar te spreken die wel weet hoe het zit, ik blijk verkeerd format te hebben gekregen, krijg verdere uitleg en nieuwe brief toegestuurd met wel kloppende gegevens. Opgelost!
Vakkundige afhandeling van bezwaar tegen OZB-aanslag. Na verstrekking van de basisgegevens, worden alle verdere activiteiten uit handen genomen.
U bent vanaf het begin heel duidelijk geweest over uw werkwijze, en dankzij uw gerichte vragen betreffende de huidige staat van mijn woning kon ik u daarvan een goed beeld geven. Dat is m.i. de basis geweest van uw succesvolle bemiddeling!
Ze doen keurig hun werk, maar strijken wel ook de volle terugstorting op. Dat had ik pas laat door. Dit zou fifty/fifty moeten zijn. Op hun manier is het gemakkelijk verdiend geld, want ik heb de bezwaren in kaart gebracht...
Opstellen bezwaarschrift was prima. Knap waardeloos echter dat bezwaarmaker.nl het bezwaarschrift niet met ons wilde delen, ook niet op verzoek. Nu werden we tijdens de huisinspectie van de gemeente ermee geconfronteerd en moesten we meteen reageren of we het herkenden. Daarmee niet het gevoel dat bezwaarmaker.nl echt ons vertegenwoordigt, eerder dat ze een standaardlijstje afdraaien.
Verrassend. Diensten aangeboden In email, en daarna direct aan de slag. Zelf had ik dat niet gedaan. Bedankt.
Goede ervaring
Positief.
goed werk geleverd.
Uitstekende begeleiding gedurende het hele proces, en een uitkomst van 12½ % lagere WOZ-waarde.
We zijn blij dat de WOZ waarde lager is geworden dankzij jullie
Bezwaarmaker.nl neemt alle zorg uit handen en heeft in mijn geval een gigantische verlaging van de WOZ-waarde opgeleverd. Voor mij was het een kleine moeite met een groot resultaat. Aanrader!
Zelf benadert
Verhaal vertellen en de rest volgt vanzelf.