Prima service. Hoef zelf nauwelijks iets doen en dat is lekker. Positief resultaat dus goede ervaring.
Uitleg over de situatie van de woning na verhuizing, de staat waarin de woning verkeerde, is uitstekend door de medewerkers van bezwaar.nl behandeld. Mijn dank hiervoor. vriendelijke groet, Jan van der Meulen
Geweldig dat jullie dat voor elkaar gekregen hebben. Hartelijk dank!
Ongeacht de positieve uitkomst is het proces vlot verlopen en zij wij goed op de hoogte gehouden van de voortgang
Super makkelijk en alles keurig geregeld.
Alles wat ik vroeg daar kon op geantwoord worden en de website werk naar behoren.. Het was echt niet moeilijk om een bezwaar in te dienen.. Mijn dank is daarom ook zeer groot..
Duidelijke, adequate en zo snel mogelijke behandeling, informatie en communicatie. Ik heb eindelijk eens het gevoel dat Bezwaarmaker.nl ook werkelijk doen wat ze beloven.
Slechts een aantal gegevens aan hoeven leveren en verder geen omkijken naar gehad, heel prettig!
Voor mij is alles perfekt geregeld zonder dat ik mezelf daar mee heb gemoeid. Chapeau!
Mijn woz waarde terug kunnen brengen met 8000 euro
Ik ken bezwaarmakers.nl via mijn financiël adviseur, en ben er tevreden over. Had niet verwacht dat ik resultaat zou hebben, maar ik ben er blij mee. Alle kleine beetjes helpen.
We hebben zelf heel weinig hoeven doen , een gesprek was genoeg, we zijn tevreden met het resultaat. onder tussen is ons mailadres veranderd het is nu [email protected]
Geschatte WOZ waarde alsnog te hoog vergeleken met de situatie en vergelijkbare verkochte objecten in de buurt
alles zeer duidelijk aangegeven in het bezwaarschrift, echter de controleuse die gecontroleerd heeft, heeft niet terecht alles weergegeven
Goed en deskundig gewerkt
Goeie informatie en duidelijkheid.
bezwaar maken is zonder probleem en met succes afgerond
Sloop de crissis
De uitspraak van de hoorzitting is dat de waarde van het object door de taxateur nader is vastgesteld op € 342.00. De vermindering van de aanslag door de gemeente gaat uit van € 386,32. Toch nog een fors verschil. Hoe is dat te verklaren?
Goed werk geleverd