Goed werk
Alles deskundig geregeld. Hiervoor mijn dank
Prima gedaan. Dank u.
Hebben alles goed geregeld, en de zaak ook nog gewonnen. Als klant hoef je weinig te doen. Je wordt goed geïnformeerd over de stand van zaken. Communicatie is duidelijk.
Heb nog steeds geen oordeel gehad Op andere tijd komen kijken kon niet Heb geen fijne ervaring Wil NIET BENADERD WORDEN VOOR VERDERE INFO BESPAAR ME VOLGENDE KEER DE MOEITE OM BEZWAAR AAN TE TEKENEN
Wij zijn tevreden hoe bezwaarmaker de hele procedure voor ons heeft behandeld
zeer efficient, gemakkelijk om mee te werken, doelgericht en goede communicatie!
Fijne communicatie. Je blijft constant op de hoogte. Prima.
Kundig gedaan
Procedure duurde erg lang maar het resultaat was dan ook perfect. Bezwaarmaker is zeker aan te bevelen.
Het is voor mij door U zo gemakkelijk gemaakt ZONDER ONDERSTEUNING EN AANWIJZINGEN ZOU DIT VOOR MIJ ONMOGELIJK ZIJN GEWEEST oprechte dank hiervoor
Fijn dat we achter de coulissen zo goed geholpen zijn. Eenmaal gebeld en helder te woord gestaan.
Was heel duidelijk wat voor stappen zelf moest ondernemen.
Super advies en communicatie, aanrader!!
Prima afgehandeld, deskundig team, hartelijk dank
er is in juni of juli een man bij me geweest en heeft door mijn huis gekeken en van alles op geschreven.ik zou dan nog bericht krijgen of mijn klacht gegrond was. maar tot nu toe laatst november heb ik niks gehoord van hem.slechte reclame hoor.wil graag weten of mijn klacht gegrond was.
Nog geen reactie van de gemeente en u vraagt al om onze ervaring?
Ik heb het een paar maal gelezen, maar het is me niet helemaal duidelijk hoeveel geld ik terugkrijg van de gemeente en hoeveel ik moet betalen. Graag reactie.
Allesl duidelijk en klantvriendelijk
Mijn WOZ-waarde is sensationeel lager vastgesteld dan de oorspronkelijk door de gemeente vastgestelde waarde. Op mijn aangeven heeft Bezwaarmaker.nl de gemeente duidelijk gemaakt, dat van verkeerde inhoudsgegevens van mijn woning werd uitgegaan. Dat is ten volle gehonoreerd!
Mijn ervaring is dat ik zeer tevreden ben hoe Bezwaarmaker te werk gaat met het onderzoeken of wij teveel WOZ waarde betalen.