duidelijke manier van werken en effectief

Vreemde van onze lokale overheid is dat bezwaarmakers wel voor elkaar kreeg wat ik als individu op dezelfde gronden, niet voor elkaar kreeg. Dank aan bezwaarmakers, maar zorgelijk gedrag van onze lokale overheid

M.b.v. bezwaarmaker is klacht gegrond verklaard

Je levert zelf de benodigde gegevens aan. Dan hoor je een tIjd niets. En vervolgens krijg je de mededeling dat de klacht gegrond is verklaard. Ik vermoed dat het zonder Bezwaarmaker niet gelukt was!

In mijn geval ging de WOZ waarde met ruim € 55.000,00 omlaag. Het wachten is nu op een herstelnota van Munitax over het boekjaar 2024.

Geweldig werk geleverd

Door jullie inzet tegen de gemeentelijke ambtenaren, heeft dat voor mij resultaat opgeleverd. Bij deze hartelijk dank daarvoor. Hoogachtend A. Schippers

Het loont om in bezwaar te gaan met bezwaarmaker. nl

Dank voor de hulp bezwaarmaker.nl, ben tevreden hoe jullie geholpen hebben.

Ben goed op de hoogte gehouden wat de vorderingen waren top

Uitstekende service om de WOZ op de juiste waarde te krijgen!

De WOZ waarde van mijn huis was te hoog beoordeeld. Hiervoor had ik zelf het vorige jaar bezwaar tegen aangetekend, maar dat werd afgewezen. Via de buren jullie gegevens gekregen en dit jaar is de WOZ waarde aangepast, hartelijk dank voor jullie inspanning. Het is werkelijk een willekeur hoe de WOZ waarde wordt vastgesteld, hier in onze straat zit er voor hetzelfde huis een niet te verklaren verschil van € 90.000 tussen de laagste en hoogste WOZ waarde.

Prima geholpen en snelle reacties.

Zij hebben veel info opgevraagd en gebruikt bij mijn WOZ bezwaar. Uiteindelijk veel succes gehad waarvoor mijn dank.

Secuur en betrouwbaar.

Communicatie verliep duidelijk en klantvriendelijk.

een goede ervaring die positief uitpakt.

bezwaar ingediend en met een positief resultaat afgesloten.

beoogd resultaat behaald

WOZ waarde is uiteindelijk verlaagd, dus een goed resultaat.

De aanhouder wint

We waren verrast dat het toch gelukt is met het bezwaar. Het duurde nl lang en hadden niets meer verwacht.

Goed en volgens afspraak

Volgens beloofde planning.

Op een eenvoudige manier bezwaar aantekenen tegen een te hoge WOZ bepaling. De te nemen stappen zijn duidelijk uiteengezet en aanvullingen zijn door de juiste instructie een fluitje van een cent.

Woz is verminderd

Mijn ervaring met Bezwaarmaker.nl is gelet op het resultaat, zonder meer positief. positief

Tot mijn verrassing kreeg ik bericht, dat de WOZ-waarde voor mijn adres was verlaagd. Eerlijk gezegd had ik, nadat ik Bezwaarmaker had gemachtigd bezwaar in te dienen, er niet weer bij stil gestaan. Vandaar de verrassing. Ik ben Bezwaarmaker dan ook zeer erkentelijk. Het loont dus de moeite om personen in te schakelen, die verstand van zaken hebben. Als ik e.e.a. zelf had moeten doen was het waarschijnlijk niet gelukt. Daarom nogmaals mijn hartelijke dank.

Erg tevreden.

Nadat ik de benodigde gegevens heb toegestuurd, is Bezwaarmaker.nl aan de slag gegaan en wel met een goed resultaat.

Zeer goed.

Mooi resultaat

Duidelijk proces. Na de beginfase weinig communicatie. Wel een zeer mooi resultaat

Goed en correct gehandeld

Alles doorgegeven en alles is netjes afgehandeld

Prima tussenpersoon

Bezwaar is prima ingediend met positief resultaat. Goede communicatie.

Hoopte dat financieël alles goed zou komen!!

Goed alles uitgelegd.

Perfect geregeld.

Goed geregeld

Er is mij door bezwaarmaker.nl veel administratie uit handen genomen

super goed geregeld

Het bezwaar wat we op mijn adres hebben aangemaakt heeft inderdaad succes gehad. Dank

Witte Paal 333

1742 LE Schagen