Prima en snel geregeld. Duidelijke vragen en informatieverstrekking.
Zeer goed heb schijnbaar al jaren te veel betaald ik ben nu 24000 euro gezakt in waarde van het huis dus al de belastingen gekoppeld aan de WOZ waarde zakken ook en bij verkoop word het toch weer getaxeerd. De gemeente was niet blij die adviseerde voortaan eerst contakt 0p te nemen met hun want nu kost belasting geld . Maar ik denk dat er dan niets uit was gekomen . Bedankt voor uw hulp
Waarom worden eerdere bezwaren niet mee genomen in de nieuwe vaststelling, waarom telkens de niet op geloste mee nemen in de nieuwe aanslag.?
Gekregen wat ik gehoopt had
Prima gedaan waarde verlaagd had ik jaren eerder moeten doen .
In 1 woord SUPER. Had gereageerd op een site en geloofde er niet echt in. Jullie hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Mijn woz waarde is minder en een hoop geld terug. Heb het direct verteld aan een vriendin en zij gaat ook contact met jullie opnemen. Enorm bedankt voor jullie werk. Met vr. gr. Marianne Oudijk
Geachte heer/ mevrouw. Ik ben blij dat u mijn bezwaar zo goed heeft behandeld. Als ik in mijn straat met mijn buren en zelfs met een makelaar praat over de hoogte van het woz bedrag, dan komt er een schouderophaal en een antwoord, " daar verhaal je toch niets op" . Zelfs de makelaar begreep mijn berekening niet. Dom, dom mag ik zeggen. Ben blij dat jullie mijn bereking wel begrepen. Hartelijk dank voot de inzet. Groeten van richard bosman. Tevens fijne feestdagen toegewenst.
Met de verlaging van de WOZ waarde van mijn woning met 4% ben ik tevreden.
Prettige, deskundige medewerk(st)ers die resultaat behalen!
Vond het verschil erg klein. Het scheelde totaal 8 euro. Weegt niet op tegen de juridische kosten enz.
Heldere communicatie
In aug. is er een makelaar-taxateur langs geweest In dec.kreeg ik bericht dat het toegekend werd.
Zij hebben ons retoer toe gezeght af waghten maar
Zeer tevreden. Wij vinden dat u zeer deskundig hebt gewerkt.
Nette communicatie, zeer weinig moeite van ons vereist, maar helaas niet de uitkomst die wij hoopten (we vinden het niet terecht dat ons 2 onder 1 kap huis wordt vergeleken met woningen met een veel grotere tuin en zelfs met vrijstaande woningen).
Prima site, er wordt goed gecommuniceerd over hoe ver het proces er voor staat
zeer deskundig en accuraat gehandeld