Ik denk dat jullie er het meest mee gebaat zijn, als ik zie wat jullie beuren en wat wij er aan over houden. Dus dat is eens maar nooit meer.
bezwaar ingediend en naar volle tevredenheid met resultaat afgehandeld
Simpel en effectief, blij met de service
Ik had mij ingeschreven voor een bezwaar tegen WOZ waarde. Ging een hele tijd voorbij, niets meer gehoord dus ik was het al lang vergeten. Toen ik ineens een beticht kreeg dat ik een bezoek kreeg van een binnenhuis taxeteur. Ik dacht dat alles gratis gaat Maar blijkt nu dat er toch kosten aan verbonden is? Ik snap het niet ... ik krijg wel een verlaging van mijn WOZ....! Maar.....niets is voor niets of ik er nu echt op vooruit ga....?
Beste mevrouw Bouwman-Smits, Bedankt voor uw reactie. Onze dienstverlening kost u niets. Uw gemeente betaalt de proceskostenvergoeding aan u uit. Zij gaan voorbij aan het verzoek dit rechtstreeks aan ons uit te betalen. Hiervoor ontvangt u de factuur. De belastingvoordelen zijn voor uzelf zoals vooraf overeengekomen. Met vriendelijke groet, Team Bezwaarmaker.nl
Alles netjes, snel en begrijpelijk afgehandeld. En met succes! Aanbevelingswaardig.
Zeer positief
Ik heb de Tip ontvangen van Butget Energie ,ik vind het zeer goed dat u mij daar mee heeft geholpen,want die gemeenten en het Rijk smijten maar met Geld,ons Geld. Vr Groet kees de Groot
We zijn heel tevreden over de veel realistischere taxatie.
Lange tijd niets van jullie gehoord,maar het resultaat is mooi
goede beoordeling
Op zich deskundig, resultaat was marginaal gelet op de inspanning. Moet het nodige aanleveren, lezen etc. voor een vermindering van de aanslag met € 10.
Over de deskundigheid kan ik niet over meepraten. Heb een mevrouw aan de telefoon gehad die me nog eens alles goed heeft uitgelegd. Wij zijn blij dat het bezwaarschrift gegrond is verklaard
alles is naar tevredenheid afgewerkt
Zeer tevreden. Betrof een woning in een erfenis en volgens gemeente konden wij geen bezwaar meer maken. Maar Bezwaarmaker zag wel mogelijkheden, en met succes!!
Het idee dat het nu met meer aandacht word bekeken, en ik niet te veel betaald stelt mij gerust.
Prima geregeld
Vreemd ,eerst is het bezwaar afgewezen door BSGW en de Woz waarde gehandhaafd en 6 weken later is het wel verminderd zonder dat er m.i. iets gewijzigd is in de bewaarprocedure
prima service en duidelijke communicatie!
Zonder bemiddeling van Bezwaarmaker.nl zou ik kansloos geweest zijn om een positief resultaat van mijn bezwaar tegen hoogte OZB belasting te krijgen. Eerdere bezwaren werden afgeserveerd. Nu een voor mij positief resultaat.
Zonder veel poespas alles goed kunnen regelen. Communicatie via mail goed en duidelijk.
Super dat gelukt is 👍
Zeer tevreden, mede om het vooringenomenheid van de zgn onafhankelijke taxateur. De medesamensteller woz die zijn eigen taxatie taxeerd.
De medewerkers zijn door blijven gaan ondanks een negatieve uitslag. Daardoor is uiteindelijk toch het gewenste resultaat behaald!