De meerwaarde van deze manier van bezwaarmaken is mij ontgaan.

De volgende keer zal ik geen bezwaar meer maken via deze weg; deze weg is voor de gemeente bijzonder duur en de meerwaarde ontgaat mij. Ik heb niet het idee dat ik persoonlijk benaderd en geholpen ben, veeleer gaat dit om een geautomatiseerde manier om snel veel geld te maken.

Prima plan van aanpak !

En het resultaat mag er zijn !!

Succesvol

Het is gelukt de waarde van het huis te verminderen. Wel jammer dat ik de afgelopen maanden geen voortgang heb gehoord. De zaak lag bij de gemeente, maar ik had wel een tussenberichtje verwacht. Al met al goed gedaan. Vrgrrmoree

Ik had niet gedacht dat het bezwaar zou lukken

Ik hoop dat de gemeente direct aan jullie de proceskosten overmaakt. Dat was allemaal niet zo duidelijk voor mij.

Zeer negatief

Scheelt mij 3euro per maand terwijl u 508 euro opstrijkt voor wat?,deze verhouding lijkt mij zeer scheef , heb nooit geen taxateur gezien en waar word dit op gebaseerd?

Top geregeld, eindelijk serieus genomen door gemeente

Reeds eerder bezwaren gemaakt. Gemeente Oss wees deze zonder zinnige reden af en vergeleek de woning weer met andere woningen en weer niet vergelijkbaar. Via bezwaarmaker gespeeld en nu wel aktie door Gemeente Oss. Eindelijk serieuze benadering met positief resultaat!

Ik vindt de bijgevoegde brief erg ingewikkeld.

Als de halve kosten naar mijn of uw rekening gaan krijg ik daar dan bericht van aub? Ben wel tevreden met eindresultaat.

alles prima geregeld

geweldig

Ik ben zeer tevreden over de service

Een hele goede dienstverlening en een prima resultaat.

Prima geholpen zonder poespas

Communicatie was zeer duidelijk

zeer slecht

zodra ze door hebben dat de zaak kansloos wordt schuiven ze de zaak aan de kant dat kost hun te veel moeite met als gevolg zit ik met een veel te hoge woz waarden . ik krijg dan het verzoek meneer u mag het zelf uitzoeken met uw gemeente. ik had ze uitgenodigd op mijn kantoor ruim van te voren aangekondigd gewoon niet op komen dagen he. tot op heden geen reactie van ze vernomen. mijn advies is aan dit bedrijf schrijf jezelf uit bij de kamer van koop handen, zulke bedrijven mogen niet meer verder. p.s er komt nog een pagina grote bericht in alle grote dagbladen met de namen van die personen .

Bla, bla, bla!!!!

Een keer maar NOOIT meer. Veel beloven. Elke keer dezelfde vragen waar al eerder op geantwoord is maar niets mee gedaan is. Uiteindelijk maar zelf de stekker eruit getrokken, omdat ze hun mooie verhalen aan de telefoon blijkbaar niet kunnen waarmaken.

Bezwaar ongegrond...

Bij mijn appartement is de WOZ-waarde van 205.000 gestegen naar 312.000. Desalniettemin geeft bezwaarmaker aan dat bezwaar maken geen zin heeft....

Vreemde lieden

Via bezwaarmaker bezwaar tegen WOZ aangetekend. Gemeenteambtenaar komt op bezoek en verklaard bezwaar gegrond. Een week later krijg ik email van bezwaarmaker met vermelding dat hun experts mijn bezwaar ongegrond verklaren. Dit zonder uitleg van reden hunnerzijds. Ook na vragen uitleg geen reactie van bezwaarmaker. Rijst de vraag waarom ze bezwaar aangetekend hebben in de eerste plaats. Uitsluitend om de €350 te vangen die de gemeente aan hen verplicht moet betalen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vlotte behandeling, overzichtelijk op de site. Nadeel is dat er geen communicatie plaatsvindt over het bedrag van de WOZ-waarde zou moeten zijn. Nu is de Gemeente akkoord gegaan met het voorstel van bezwaarmaken.nl zonder dat ik als eigenaar heb kunnen aangeven of de waarde in overeenstemming is met mijn gevoel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle afhandeling en communicatie. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb goede ervaringen met bezwaarmaker.nl en uiteraard een heel goed resultaat behaald

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk in hun werk. Top

Ga zo door!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede deskundigheid en communicatie. Details info over mijn huis die ik heb gegeven zijn dacht ik niet allemaal gebruikt. Gelukkig wel de info over mijn huis tussen studentenhuizen. De maten van de diverse oppervlakten in mijn huis worden in de WOZ niet duidelijk weergegeven en zijn in de basisgegevens niet allemaal juist geweest

• Website N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed en zonder gezeur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

perfekt geregeld, weinig woorden(mails) gewoon doen heel erg tevredend, in elk opzicht

Witte Paal 333

1742 LE Schagen