Profesioneel geholpen

Ik heb alleen foto's moeten aanleveren, de rest heeft bezwaarmaker gedaan met een zeer bevredigend resultaat!

Prima service en goede communicatie.

correcte afhandeling vakkundige organisatie

zal deze organisatie zeker aanbevelen aan een ander.

Mijn probleem is keurig opgelost

Ik vond mijn WOZ waarde veel te hoog. Ik kreeg via U de mogelijkheid om dit aan te vechten, wat jullie keurig hebben opgelost.

ik ben zeer tevreden hoe jullie het probleem hebben opgelost !

Door jullie ervaring is het tot een leuke oplossing gekomen , dit had ik nooit voor elkaar gekregen !

Ik heb geconstateerd dat men mij prima geholpen heeft.

Ik ben blij dat men ervoor gezorgd heeft dat ik iets minder geld hoefde te betalen.

Goede dienstverlening

Men heeft voortvarend gewerkt

Uitstekende Service!!

Precies het gewenste doel bereikt!

Prima geregeld

We hebben de zaak gewonnen dankzij bezwaarmaker. SVHW was er niet blij mee want dat moest uit de gemeente pot betaald worden werd er gezegd. Wij hebben daarop gezegd dat ze dan hun werkmaar beter moesten doen,dan hadden wij geen bezwaar hoeven in te dienen,de WOZ waarde van het huis was gewoon veel te hoog ingeschat. Wij zijn tevreden en blij dat ze op hun vingers getikt worden.

Alles is naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen

Probleemloos!!

Bezwaarmaker.nl neemt alles uit de handen om bezwaarschrift te maken. Enkele vragen beantwoorden en klaar. Scheelde mij zo circa 100 euro gemeentelijke belastingen.

Ik ben goed geinformeerd en op de hoogte gehouden.

Ik ben goed geinformeerd en op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

Positief

Heb er mijn voordeel mee behaald!

Bezwaarmaker heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan

Mijn inzet in deze is heel erg makkelijk geweest.

En in het geval van Bezwaarmaker moet ik zeggen dat ik niet de verwachting had dat er iets te halen viel bij de gemeente Oss. Mijn dank en gegroet. C.v.Lanen

Gedegen en adequate ondersteuning bij het bezwaar tegen de gemeentelijke belasting.

Vanaf het begin werden we goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen ten aanzien van het ingediende bezwaar. De gebruikelijke woning-inspectie heeft nu niet plaatsgevonden, maar we kregen goede informatie over de te volgen hamdelwijze.

goed geregeld

Netjes gewerkt

Goed.enig minpuntje opgestuurd we transfer bestand op aandringen pas laatste dag gedownload verder perfect

Goed werk geleverd

De eerste info dat het maar enkele minuten werk zou zijn, bleek niet het geval. Uiteindelijk heeft het wel resultaat gehad.

ben blij met het resultaat

niets verwacht en toch gekregen .

Opdracht door Bezwaarmaker goed volbracht

De stappen die gezet zijn waren goed en duidelijk

Netjes afgehandeld. Goede en duidelijke communicatie.

goed geregeld

het is snel, en werkbaar.

Afwikkeling werd correct uitgevoerd.

Afwikkeling werd correct uitgevoerd.

prima geholpen

goede argumenten gebruikt, WOZ leuk teruggebracht

Witte Paal 333

1742 LE Schagen