ben er niet veel wijzer van geworden

korting was minimaal

Zeer succesvol beroep ingesteld tegen mijn WOZ-aanslag

Had nooit van uw organisatie gehoord maar ging akkoord met uw vooorstel onder het motto: wie niet waagt, wie niet wint. Kennelijk prima bezwaarscgrift gemaakt.

Beoogde doelstelling gehaald

Na een bezwaar te hebben gemaakt via Bezwaar.nl op de door de gemeente vastgestelde WOZ waarde is deze naar beneden bijgesteld. Zeer fijn dat dit is gelukt en hopen dat de gemeente nu beter beoordeeld en geen natte vingerwerk op paper klad.

Bezwaarmaker heeft zich ingezet en resultaat geboekt

Bezwaarmaker heeft mij werk uit handen genomen en de aan mij gevraagde documenten op de juiste manier ter beoordeling neergelegd.

Vakkundige aanpak

Uit de gevraagde gegevens die door mij aangeleverd werden, is mij gebleken dat de aanpak terdege is. Het verkregen resultaat bevestigt dit. Dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Toon van Elk

duidelijk

Doel bereikt!

Hoewel ik eigenlijk niet had verwacht dat mijn bezwaar kans van slagen had, is het zonder noemenswaardige inspanning van mijn kant gelukt om een forse verlaging van de OZB voor mekaar te boksen. Zonder de hulp van team Bezwaarmaker was dat nooit gelukt.

snel en effectief

Er werd snel gereageerd op mijn verzoek. Ook de behandeling was snel en ik werd steeds goed geïnformeerd.

goed resultaat met weinig werk

prima service

Ze hebben het goed opgepakt en het doel is gehaald

Weet niet wat de waarde was (aanslag kwijt) vóór de nieuwe waarde

Als het voor mij positief is uitgevallen, dan chapeau! Wij zien volgend jaar wel weer.

Klant gericht

Verzorgd maar nog veel papier werk

Zijn zeer positief

In het begin dacht ik hier komt niks van terecht maar dat bleek niet waar te zijn het is perfect verlopen.

Met nauwelijks eigen inbreng toch een positief resultaat!

Alle benodigde info netjes door Bezwaarmaker.nl aangeleverd en gecommuniceerd. Geen problemen tegengekomen en tenslotte een positief resultaat. Prima dus!

Prima uitkomst.

Vertrouwen

Ik had vertrouwen dat jullie die zaak gaat winnen

Snelle en duidelijke afhandeling

Fijne en handige service. Door Corona aantal zaken zelf moeten aanleveren maar werden goed begeleid in het proces. Communicatie met gemeente liep volledig via bezwaarmaker.nl

Klantvriendelijk gewoon fantastisch!

Bezwaarmaker heeft naar ons mening alle expertise om een bezwaarschrift op te stellen. Wij zijn erg tevreden! Nog onze hartelijke dank, vriendelijke groeten J.Tulner

ben tevreden over het resultaat

super

duidelijk en goed alles geformuleerd

Ik ben hel tevreden

Ik kreeg regelmatig berichten en er is goed voor mij gewerkt, met resultaat. Een mooie verlaging van de WOZ-waarde

Maakt belofte waar

Onze veel te hoge woz- waarde is dankzij bezwaarmaker met ruim 40.000 Euro bijgesteld. Het kostte ons nauwelijks tijd en moeite. Super gedaan!

Top, ze doen wat ze zeggen!

Top, ze doen wat ze zeggen!

Witte Paal 333

1742 LE Schagen