gewoon goed geholpen

ben gewoon goed geholpen door jullie

Ben goed en correct geholpen!

Ik heb het zeer positief ervaren!

Ik ben er zeer tevreden over WOZ toch mooi omlaag gegaan.

Ik heb goede ervaring met bezwaar maker.nl De woz is mooi omlaag gegaan.

Goed werk verricht

Ook al verwacht je na de oogave vanuit Bezwaarmaker een veel lagere Woz waarde, is het eindresultaat toch bevredigend.

Ben u dank verschuldigd,prima werk geleverd. De arrogante am tenaren op gemeente zullen raar op kijken. Jaren geleden ook bezwaar gemaakt.amtenaar kwam kijken,vervolgens moest boven op slaapkamer gekeken worden,ik vroeg waarom,hij zei moet hoogte meten. Dit kon hij ook met laser buiten. Heb geen vertrouwen in gemeente.

Eerste keer, maar hoe herhaling vatbaar

Nooit eerder mee van doen gehad. Tip gekregen van mijn vader. Prima geregeld, gooide communicatie... Voor herhaling vatbaar...

Beoordeling door Bezwaarmaker heeft geleid tot minder WOZ

Het heeft wel lang geduurd voordat de gemeente heeft gereageerd maar uiteindelijk toch positief resultaat.

6,79 korting bedongen!

Het was heel eenvoudig om bezwaar aan te tekenen tegen de door de gemeente vastgestelde waarde van m'n huis. Helaas zijn gemeentes niet zo snel, dus pas na ruim 9 maanden kwam het verlossende woord. €6,79 korting op de vastgestelde WOZ belasting van ruim €950,-! Mijn oma leerde mij altijd: Wie het kleine niet eert is het grote niet waard, dus ik ben oprecht blij met deze korting. Alle beetjes helpen tenslotte. En de gemeente ? Die mag €522,- aan proceskosten betalen aan bezwaarmaker.nl. Zo zijn we er beiden mee geholpen.

positief

Positief. Bezwaarmaker was duidelijk omtrent de gehele procedure

uitstekend

goeie ervaring goed verlopen

Geen contact met uw bedrijf

Zonder sores professioneel opgelost.

Ondanks het feit dat we zelf redelijk kennis hebben van OG is het WOZ toch een specifiek onderdeel dat naar onze mening beter door een professionele partij kan worden aangepakt. Het correct en to the point reageren neemt ontzettend veel werk uit handen en scheelt erg veel discussie. Zowel voor ons maar ook voor de Gemeentes is duidelijkheid een eerste vereiste en worden beide partijen tevreden gesteld op redelijk basis.

Goed geregeld

Goed geregeld!

Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn bezwaar.

Lang geduurt

Lang geduurt

Ben te vreden met het resultaat,vindt de kosten aan de hoge kant

Zie boven.

Zeer correcte communicatie en afhandeling

Geen verdere info nodig volgens mij

Zeer goed heb vaker gebruik van hun diensten

Alsnog WOZ verlaagd

Ik heb goed ervaring

Kort maar krachtig

Strait to the point,informatie gegeven en alles zonder problemen gefixt. Klasse!

goede service en dienstverlening

Ik heb toch ,dankzij de bezwaarmaker.nl die geadverteerd heeft via e-mail de w.o.z. waarde van mijn gehuurde huis met 10.000 euro kunnen verminderen,van 147.000 euro naar 137.000 euro,nu nog afwachten wat de gemeente hoogeveen doet met de belasting op deze woning etc. m.v.g.m.schipper het anker 47 7908gl hoogeveen

Goed geholpen nu afwachten wat eruit kom finacieel

zeer positief

Had het niet gedacht dat het zou lukken

Hele positieve ervaring met bezwaar maker.nl en ze heel dankbaar dat ik via hun er €20000.- af gekregen heb. Nogmaals hartelijk dank. Gr fam.alderden

Fijn dat hun alles uit handen hebben genomen en dat de WOZ aangepast wordt door de gemeente.

Super geregeld!

Vriendelijk en duidelijke hulp