goede ondersteuning zonder dat je er iets voor hoeft te doen

Hoewel het resultaat in mijn geval maar weinig heeft opgeleverd, ben ik toch tevreden over de behandeling van de zaak

goed geregeld

Het geheel was duidelijk en werd goed op de hoogte gehouden

Ben zeer tevreden met het resultaat

Zeer succesvol

Het had even zijn tijd nodig, maar het heeft wel het juiste opgeleverd

Geweldig resultaat!

Wat wil je nog meer, je hoeft er weinig voor te doen om je recht te halen. Ik wil geen cent te veel betalen aan de belastingdienst. Te gek voor woorden er achter aan te moeten gaan, nou ja, jullie dan! Dank hier voor.

Ze komen na wat ze zeggen en de service en informatie is erg goed.

Een maal alles gemeld verder geen omkijken meer naar super

Heldere en duidelijke procedure met uiteindelijk een positief resultaat " verlaging van de WOZ waarde ".

Effectief en correct

De benadering heb ik ervaren als doelgericht en adequaat. Telefonisch contact verloopt prettig. Tussentijdse berichten geven zicht op de voortgang. En uiteindelijk komt er een positief resultaat uit de bus.

Heel te vreden.

Ik ben heel content met het behaalde resultaat,werd regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen.

nauwkeurig

Goede afhandeling en duidelijkheid over de gemaakte stappen

goed en prettig geregeld

We hebben gewonnen, het is prima zo.

Correcte afhandeling

Afhandeling correct verlopen, maar ook ik had toch een groter resultaat verwacht. M.n. door de onderbouwing van het bijgevoegde taxatierapport van een beëdigd taxateur.

Uitstekend geholpen door deze dienst! Aanrader

Een klantvriendelijke benadering

Goede communicatie en een naar tevredenheid resultaat.

Zij regelen alles voor je.

Goede communicatie

Goed geregeld

Geen hulp gekregen

Het liefst geef ik 0 sterren, maar dat kon helaas niet. Ik heb totaal geen hulp gekregen. Iedereen werkt daar langs elkaar heen. Ik moest steeds opnieuw mijn verhaal doen. En je wordt maanden aan het lijntje gehouden.

goed werk geleverd

enige verbeterpuntje is het voor mij moeilijke downloaden van een reactie naar jullie toe

Meer verwacht dan gekregen

Bijna 1 jaar gewacht en kreeg €10 verlaagd heb niet veel baat bij. Gr

duidelijke communicatie

duidelijke communicatie digitaal met een eigen account. Je kunt de voortgang zelf bijhouden als je inlogt. Je kunt een bericht sturen en hebt zo een antwoord terug. Jullie hebben ons/het bezwaar gewonnen dus wij ook. Bedankt!!

Goed en zakelijke

Het was wel duidelijk waar over het ging. Ik ben er zeer tevreden mee

Is in ieder geval positief.

Uitstekende begeleiding en het heeft gewerkt

Dit was voor ons de eerste ervaring met bezwaarmaker, en we hebben met een aantal familieleden/huizen gebruik gemaakt van Bezwaarmaker. Uitstekende ervaringen: bij 1 huis goed gelukt (en WOZ waarde was ook echt te hoog), bij andere huizen goed advies dat bezwaarmaken niet verstandig was (WOZ waarde was relatief laag).

Uitstekende service

Uitstekende service