Ik heb geen enkele feedback van u ontvangen

Heb geen idee wat u voor mij heeft gedaan. Informatievoorziening niet goed. Of ik me weer bij u meldt omdat er succes is weet ik dus niet. Misschien kunt u mij alsnog informeren of u iets heeft bereikt.

Ik heb geen enkele feedback van u ontvangen

Ik heb geen feedback van u ontvangen

Jullie zijn alert en reageren meteen. Prima

Toppertje!

Door jullie zie je dat de gemeenten in Nederland er een potje van maken. Ze komen geld tekort, dus effe de WOZ opschroeven.

Tot op heden nog geen antwoord ontvangen

Tot op heden zitten wij nog steeds op een reactie op ons bezwaar te wachten, kan dus nog geen oordeel geven

Zeer tevreden.

Ouderen hebben de laatste 15 jaar moeten inleveren op hun pensioen. Wel is de WOZ belasting constant omhoog gegaan. Daar zouden gemeenten ook eens rekening mee moeten houden. Op grond van een aantal gebreken aan de woning, waar de gemeente geen rekening mee had gehouden, heeft bezwaarmaker terecht bezwaar gemaakt. Met positief gevolg. Bedankt

Duurt heel lang Uiteindelijk nooit meer iets gehoord

Ik hoor er niets meer van

Ik heb niets meer gehoord van mijn bezwaar,kan natuurlijk ook aan de gemeente liggen En bij aanbevelen heb ik nee gezet want ik beveel niet aan

geen contact gehad geen resultaat geen bericht gewoon slecht

slecht

Toppie!

De gemeenten doen maar wat met de berekeningen. Goed dat jullie er als achtervang zijn.

Top!

Toch nog succes gehad. De gemeenten doen maar wat met berekeningen maken. Gelukkig zijn jullie er

Top!

Ik heb nu 8 december nog geen positieve uitslag van ons bezwaar!!!

Nog geen reactie gekregen van SABEWA o0f de Gemeente terneuzen!!!! Dus uw gevraagde beoordeling kan ik nog niet geven...

Ik heb nu 8 december nog geen positieve uitslag van ons bezwaar!!!

Ik heb nog geen uitsluitsel ontvangen

Wacht nog op een antwoord, heb vernomen destijds dat het wel even zou gaan duren..

Witte Paal 333

1742 LE Schagen