Bondige tijdige duidelijke informatie over de inhoud procedure en proces

Zie boven

Beloofde is groot

Ik krijg een vermindering van 38 euro op jaarbasis. De gemeente ontvangt een nota van rond de 640 euro. Als ik dit geweten had, had ik jullie nooit ingeschakeld. Jullie zwaaien met heel andere bedragen.

Het bezwaar is behandeld, maar het duurde erg lang.

Het bezwaar is behandeld, maar het duurde erg lang. De uitkomst is positief (verlaagde WOZ-waarde), maar onduidelijk is hoeveel het proces gekost heeft van gemeentewegen (er is geen factuur binnen).

Jullie interventie heeft eindelijk 'iets' opgeleverd!

Goede beknopte informatie.

zie boven

prima afhandeling, zonder problemen

reeds 3 keer met succes bezwaar ingediend

Zeer positief

WOZ waarde dank zij uw organisatie verlaagd en de gemeente Alkmaar heeft de belasting reesd verlaagd

Goede communicatie en transparante stappen

Zie boven

goed geholpen

Prima van begin tot eind bezwaar

Prima van begin tot eind bezwaar

heel goed bezwaar gemaakt

Tot 2 x toe succesvol bezwaar gemaakt. Klant hoeft enkel de juiste gegevens aan te leveren. veel dank.

Duidelijk en effectief

Simpel in te schakelen. Ze hebben korte en duidelijke communicatie. En het is nog effectief ook

Ik werd goed geholpen

Werd op de hoogte gehouden van de stand van zaken en goed de resultaten geboekt.Top!

tevreden, niet verwacht toch geslaagd om de woz-waarde omlaag te krijgen

hieruit blijkt dat de taxaties door gemeente niet altijd in orde is

Perfecte afhandeling met zeer goed gevolg

We werden goed op de hoogte gehouden als er een verandering was

Prima geregeld zonder omkijken van mijn kant!

Dit is letterlijk uitbesteden, want je hebt er zelf geen omkijken naar. En dat met het gewenste resultaat!

Professioneel

Fijne afwikkeling

Top service!!

Ik vindt het goed idee voor verlaging

Ik vindt alleen dat ze er te weinig afdoen voor het geen wat het waarst is

Resultaat maken heeft positief resultaat gehad.

Wederom is aangetoond hoe schadelijk het is wanneer bewijslast voor overheidsregels bij de burger wordt gelegd.

Goed en betrouwbaar

Zonder bezwaarmaker .nl had ik ons bezwaar zeker niet gewonnen

Veel gedoe voor weinig restitutie

Het leek simpel, bezwaarmaker inschakelen omdat de WOZ-waarde wel erg hoog was. Een lang traject, je moet in het begin veel documenten overleggen, en uiteindelijk 20 euro restitutie op mijn aanslag voor lokale belastingen. Ik kreeg later te horen dat dergelijke bezwaren simpelweg geld opleveren voor bezwaarmaker. En dat klopt, volgens mij meer dan 500 euro. En die zullen volgens jaar vast doorberekend worden aan de inwoners van mijn gemeente, en dus ook aan mij. Als ik dit van tevoren had geweten dan had ik geen bezwaar gemaakt. Het levert nauwelijks iets op voor mij, het is gewoon een verdienmodel voor bezwaarmaker, en de belastingbetaler draait ervoor op. Ik heb er spijt van.

Prima gedaan

Dankzij bezwaarmaker kreeg ik ca € 600 terug van de gemeente. De WOZ waarde ging substantieel naar beneden.

Goed advies

Reactie op mijn vraag of ik te hoog bent aangeslagen , Ja waarom zou ik te veel blijven betalen ,met dank rozi sztrom

Witte Paal 333

1742 LE Schagen