Eén en al lof over de wijze waarop het logge eigenzinnige ambtenarenapparaat door u steeds weer op de vingers wordt getikt.
Doen wat ze aanbieden zonder beperkingen!
Uitstekende organisatie die zegt wat ze beloven. Men wordt middels email duidelijk op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Scheelde ons een boel geld. Top!!
prima geregeld voor mij, de herziene WOZ waarde was beduidend verlaagd.
Bezwaarmaker.nl heeft voor mij succesvol bezwaar gemaakt tegen een te hoge WOZ waarde. Alles netjes geregeld, zonder moeite van mijn kant.
naar tevredenheid verlopen
Alles keurig en makkelijk geregeld! Super!
Mijn WOZ waarde is aanzienlijk naar beneden gegaan na bemiddeling door de Bezwaarmaker. Voor mij heeft dat persoonlijk geresulteerd in een belangrijke beslissing. Ik ben de Bezwaarmaker dan ook heel erg dankbaar voor het werk dat voor mij is verzet. Nogmaals dank, met vriendelijke groet, A.Baard
Was prima
Bezwaarmaker heeft er voor gezorgd dat er een wijziging kwam in de hoogte van onze onroerendgoedbelasting over de waarde van onze woning.
zeer deskundig, goede communicatie, heldere taal en goed resultaat
zeer deskundig, zeer klantvriendelijk
Goede ervaring
Zeer goede ervaring. Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang en het eindresultaat. Het heeft mij wel degelijk een voordeel opgeleverd.
Uitstekend, en met goed resultaat!
Prima en correct werk
Ik heb een aantal keren een beroep gedaan op Bezwaarmaker en tot nu toe heeft deze instantie mij iedere keer nooit teleurgesteld. De bezwaren die zij hebben uitgevoerd zijn elke keer voor mij positief uitgevallen.
goede ervaring,correcte be/afhandeling.