Uitstekend geholpen , met alle vragen en het is uitstekend afgerond.
dankzij de inzet van bezwaarmaker heeft de gemeente heerhugowaard na 10 jaar uiteindelijk toegegeven volledig mis te zitten bij de beoordeling van de woz waarde van mijn woning. PS;mijn emailadres is gewijzigd in; [email protected]
het heeft me veel opgeleverd
Gemeente heeft WOZ aangepast dank zij Bezwaarmaker
goed geholpen en zelf geen omkijken naar gehad
Een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen.
Bezwaar heeft geresulteerd in een verlaging van € 48.000,=
zeer tevreden over snelle en professionele hulp,en hoe jullie mijn bezwaar hebben behandeld
Na aanmelding is alles keurig geregeld, taxatie onroerend goed naar wens verlaagd.
bijzonder vriendelijk en wel overwogen
De gemeente heeft door de bezwaarmaker de WOZ waarde naar beneden bijgesteld, dus ze hebben ons uitstekend geholpen
Helaas werden de bezwaren omtrent mijn aanslag door u opgevoerd niet door de gemeente ontvankelijk verklaard,maar ik was over de uitslag in deze teleurgestedl,maar dat is u niet kwalijk te nemen.
snelle accurate afwikkeling
Alles prima verlopen.
Goed, helaas werd de verlaging van de WOZ-waarde niet toegekend.
Omdat wij in het aardbevingsgebied wonen en de gemeente Loppersum de WOZ waarde van ons huis niet naar beneden zette hebben wij op internet gezocht naar iemand die ons kon helpen en kwamen bij Bezwaarmaker.nl terecht. Ze hebben hun best voor ons gedaan en het is Bezwaarmaker.nl gelukt de WOZ waarde van ons huis bij de gemeente Loppersum naar beneden te krijgen. De afhandeling is deskundig perfect gebeurd. Wij zijn erg tevreden.
professionele benadering en afhandeling
ik beveel jullie graag aan