Tijdens proces krijg je weinig informatie en vervolgens steeds andere contactpersoon, dat is jammer, voor de rest compliment
Ondanks dat het mij, door zelf bezwaar te maken, ook al tweemaal eerder was gelukt verlaging van de WOZ te krijgen, overtrof het resultaat van Bezwaarmaker verre mijn verwachtingen !
Uitstekent,vriendelijke personeel en uitstekent resultaten.
ben zeer tevreden zoals alles gegaan is
Wat betreft de mails die ik van jullie heb gehad met regelmaat waren er soms te veel . Waar je verder niet veel mee kon doen. Ik snap dat je de klant wilt informeren ,maar met iets mindere mail was het ook goed.Ga zo door met de aanpak van de WOZ Gr L Hoeks
We zijn erg goed geholpen, werden steeds op de hoogte gehouden beteft de stand van zaken.
Alles is goed verlopen.
Ik heb de deskundigheid en ervaring van Bezwaarmaker erg gewaardeerd. Er werd duidelijk gecommuniceerd tijdens het gehele proces. Zelf had ik niet de tijd en expertise om een bezwaarschrift in te dienen. Hartelijk dank voor U inzet
Vlotte afhandeling zonder al te veel beslommeringen.
Bezwaarmaker heeft een klantvriendelijk site waar je makkelijk je gegevens in kunt vullen. Ook toevoegingen zoals extra foto's of documenten gaat makkelijk . Je wordt goed op de hoogte gehouden van de s.v.z. Mocht je tussentijds toch wat willen weten kun je ze gewoon bellen en wordt je netjes te woord gestaan.
Heb uw naam Van Vlieg Makelaars zij gaven aan dat u landelijk werkte en zeer goede resultaten boekte dus gedaan en heel erg tevreden. Dank voor het behaalde resultaat Fijne feestdagen en een goed 2015
DANK BESTE BEZWAARMAKERMENSEN. IK BEN SUPER TEVREDEN. JULLIE HEBBEN HET GEWELDIG BEGELEID EN VERZORD. SFEERVOLLE FEESTDAGEN EN GROETEN VAN LOES
Gemeente is traag
Met behulp van bezwaarmaker.nl is onze woz waarde verlaagd met meer dan €30.000. Het enige wat ik hoefde te doen, was de stukken opsturen en de deur openen voor de taxateur! Geweldig, dank daar voor! Enige aanmerking: voor het bezwaarschrift was het handig geweest, als jullie zelf de woning hadden gezien.
Bezwaarmaker werkt snel en efficiënt.
Alhoewel het doel bereikt is, vind ik de service erg onpersoonlijk. Ik kan dan ook moeilijk beoordelen of men deskundig is. Het is lange tijd compleet stil en weet je niet in wat voor fase het project zit. Als jullie deze fases kunnen uitsplitsen en telkens een update-mail naar klanten zouden mailen, dan zou dat al wat persoonlijker zijn.
Geachte heer Schoonhoven, het spijt ons te horen dat de communicatie als matig wordt ervaren. Echter zijn er diverse mails verzonden waarin wij de status van de bezwaarschriften hebben vermeld. Veelal is er ook niet meer te melden dan dat wij nog steeds op de gemeente moeten wachten voor de uitspraak. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Wij willen u wel bedanken voor het invullen van de recensie en wensen u hele fijne feestdagen.
Prima werk, goede communicatie
redelijk goed snelle reacties betere afstemming en voorlichting nodig over o.a. de waarden die voorgesteld gaan worden concept brief bezwaarschrift vooraf ontvangen ter goedkeuring