Prima geregeld en deskundig.
Ervaringen zijn goed. Misschien wat frequenter aangeven dat de zaak nog in behandeling is. Ben via anderen er achter gekomen dat zo'n zaak maanden tot bijna een jaar kan duren. m.v.g.
Dit jaar jullie voor het eerst ingeschakeld, alles liep zeer soepel, eind goed , al goed.
Goed geholpen, duurt wel erg lang allemaal...
Al mijn vragen werden steeds snel, vriendelijk en deskundig beantwoord.
Bezwaarmaker heeft voor mij alles goed geregeld.Ik heb geen rekening hoeven voor te schieten,alvorens de gemeente de kosten betaalde.
Gemakkelijk en deskundig, zonder u tussenkomst moet de particulier veel te veel zelf doen en procederen. Dat zal veel mensen ontmoedigen en daar gokken ze op.
Er werd direct actie ondernomen. Er kwam tussentijds bericht van de stand van zaken.
prima!
Naar volle tevredenheid is het bezwaar tegen een o.i. e hoge WOZ-waarde door u verwerkt en afgerond. hartelijk dank daarvoor. Anneke en Cor Kaufman.
Prima, het was ook prettig, dat je zonder te vragen op de hoogte werd gehouden over de voortgang. Ik ga het vrienden zeker aanraden. informatie over andere percelen kunnen beter achterwege gelaten worden. Bedankt
goed verweer bij de gemeente gehouden
Via internet gevonden. Alles makkelijk verstuurd. Communicatie via mailtjes was netjes. Bezwaar is toegekend en afgehandeld.
Zeer goede behandeling directe communicatie via e,mail en zeer snel antwoordt ben zeer te vreden over Jullie en kan jullie oveal aanbevelen.