4 sterren: goede service, goed behandeld

Het duurde lang, maar zo zit de rechtstaat nu eenmaal in elkaar. Maar het resultaat mag er zij: van 193.000 naar 139.00 euro :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aan alle verwachtingen werd voldaan! Uiteindelijk zelfs een beter resultaat dan verwacht! Endat allemaal zonder rompslomp, fijn hoor!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tevreden met de uitslag. Maar jij met de tussentijdse contacten. Idee dat mijn contactpersoon er echt voor wilde gaan, heel serieus, gedreven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed werk. Ik ben erg tevreden over hulp en resultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb persoonlijk eens bezwaar gemaakt bij de gemeente zonder resultaat ! Via Uw organisatie is het wel gelukt Bravo !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

wellicht ben ik bevooroordeeld vanwege de gunstige uitspraak mijnerzijds maar ik ben zéér onder de indruk van uw strijd naar de Gemeente toe,ik heb vrijwel niets hoeven doen,alles werd geregeld voor mij.

goede dienstverlening

4 sterren: goede service, goed behandeld

u heeft me goed geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn wel tevreden maar vragen ons af als wij niet aan gehouden hadden of er dan het zelfde resultaat gehaald was .dit is niet als kritiek bedoeld .ook wachten wij nog op de uitslag van de aanslag 2014

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring, bezwaar met succes afgerond. www.riaschoof.nl

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 2015 een vermindering van 11% WOZ gekregen na tussenkomst van Bezwaarmaker, nadat wij 3 jaar tevergeefs dezelfde argumenten gebruikt hadden om de WOZ te betwisten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, geen omkijken naar, alles wordt automatisch geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mij was het onbekend en moeilijk de gang van zaken, om bezwaar te maken. Door u is het begrijpelijk hoe en wat er gedaan moet worden..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na het doorgeven van de nodige informatie en motivatie om bezwaar andere te kunnen tekenen. Bleef het lang stil. Na de zomer een tussentijds bericht dat het nog steeds liep, waarna het bericht kwam dat het bezwaar succes heeft gehad. Fijn te horen en fijn dat je dit soort "gedoe" met een gerust hart over kan laten aan een partij die er verstand van heeft.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel tevreden. De WOZ-waarde hebben we 20.000 Euro omlaag gekregen. Dat is mooi. Dat alles via email en Internet geregeld kan worden zonder telefoontjes e.d. is ook heel tijdbesparend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima werk, we hoefden alleen maar alle stukken te uploaden. Ze regelden alles en af en toe kregen we een voorgangsmailtje. Geen moeilijke vragen tussendoor die we toch niet kunnen beantwoorden. Bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bezwaren worden serieus en daadkrachtig aangepakt. Zelf werd ik eerder door de gemeente met een kluitje in het riet gestuurd.

Plezierig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

In het begin een hele lijst met punten die volgens bezwaarmaker.nl aan te voeren waren voor bezwaar op de veel te hoge woz waarde die door de gemeente vastgesteld was. Zelfs een taxatie IN huis door de gemeente gedaan en op dat moment was bezwaarmaker.nl het er over eens dat dat nodig was. Uiteindelijk een verlaging van €3.000 (op een twee-onder-een-kap woning) en volgens bezwaarmaker.nl was het doel bereikt. (!?) Toen ik liet weten het daar niet mee eens te zijn, was bezwaarmaker van mening dat het alleen ging om een dakkapel die verwijderd was. Slap verhaal, want dit was aan de buitenkant van het huis te zien geweest. De waslijst die bezwaarmaker.nl in het begin opgaf, was ineens verdwenen. Zij hebben kosten kunnen declareren bij de gemeente en blijkbaar was dat het enige belangrijke. Mijn kosten zijn uiteindelijk € 4,- lager uitgevallen als bij de eerste woz waarde die door de gemeente was vastgesteld. Ik heb aangegeven verder te willen met het bezwaar (Rechtbank), maar dat moest ik dan zelf maar doen. Al met al een erg slechte nasmaak die bezwaarmaker.nl bij mij heeft achtergelaten. Met hierbij het idee dat het bezwaarmaker.nl alleen ging om het feit dat zij kosten konden declareren en daar tegen mij van begin af aan niet eerlijk over zijn geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

duurde even, maar resultaat was naar verwachting. Er was duidelijk werk van gemaakt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ons bezwaar ingediend via internet, hierover geen klachten. Het bezwaar is goedgekeurd door de gemeente en hierdoor zijn wij zeer tevreden met het resultaat.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.