Heb allen geen taxateur gezien.
Cc cc
uw bemoeienis met de WOZ-waarde van het appartement van een overledene, heeft geleid tot een vermindering van de erfbelasting met ruim € 11.000,00, waarvoor nogmaals dank mede namens de erfgename.
zie boven
Er werd serieus en vakkundig benaderd en op de hoogte gehouden van de gehele procedure. Er werd echt werk van gemaakt door met name uw vraagstellingen en zelfs het in persoon bezichtigen van onze woning. Hierdoor ging er geen informatie verloren die het proces tot afbreuk zouden kunnen doen.
De aanvraag via Internet is goed uitgewerkt. De gemeente had lange tijd nodig voor het afwerken hier van. We zijn zeer te vreden over de uitkomst van de aanvraag van het bezwaar. Hartelijk dank. M. Dijsselhof
Niemand die controleerd of een taxateur zijn werk goed gedaan heeft. Bij ons in de buurt gaan de huizen voor ongeveer 100.000 euro van de hand onder mijn huis staat altijd grondwater en mijn huis is 126.0000 euro?
Berzwaarmaker heeft de WOZ-waarde van het huis met 11.000 euro omlaag gekregen. Erg fijn ivm de erfbelasting. Ik had wel een keertje telefonisch contact willen hebben met degene die mijn dossier heeft afgewikkeld, nu was het contact wel erg afstandelijk. Maar het gestelde doel is door Bezwaarmaker bereikt.
Bezwaar naar volle tevredenheid afgedaan. Als enige minpunt kan worden genoemd dat op de persoonlijke pagina niet valt na te gaan welke lagere WOZ waarde in het bezwaar wordt vermeld.
Via radar
Alles is goed verlopen. Had het zelf niet gered. Bedankt
Mijn buurman in exact het zelfde huis heeft ruim 6 weken geleden een verlaging gekregen, via een ander bureau. Ik ben werkelijk bijzonder benieuwd hoe het komt dat zijn woz al geruime tijd geleden is verlaagd van 360.000 naar 318.000 !!!! Ik sluit me daar wel bij aan.
Prima geholpen. De waarde van het huis is dank zij Bezwaarmaker flink gezakt. Bedankt daarvoor.
Prima geregeld. aanslagwaarde OZB is verminderd. gemeentes gaan te vaak met grote stappen te werk, via bezwaarmaker.nl worden ze teruggefloten
Prima organisatie, prima communicatie en hele procesvoering prima uitgevoerd
graag zou ik het ingediende bezwaarschrift ook bij de documenten zien. voor de rest prima,
ik wist niet dat deze bedrijven bestonden. en het altijd leuk als het lukt om de prijs naar beneden te krijgen
geen op of aanmerkingen
Nadat wij Bezwaarmaker hebben ingelicht over de mogelijke onjuiste berekening van de WOZ van ons pand, is er prima en zorgvuldig gehandeld. Wij zijn steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en hebben een uitspraak gekregen die wat ons betreft recht doet aan de zaak.
Duidelijke en verzorgde service
ben er niets mee opgeschoten prijzen dalen voor het onroerend goed bedrijfsmatig maar blijven wel de hoofdprijs betalen
Tijdens de procedure heeft Bezwaarmaken .nl mij voldoende op de hoogte gehouden van de bezwaarprocedure aangaande mijn hoge WOZ-waarde van mijn woning. Steeds ben ik goed geïnformeerd over de voortgang en het uiteindelijke resultaat wat positief was. Hiervoor mijn dank.
We worden netjes en correct behandeld