Ik ben tevreden hoe alles is verlopen hartelijke dank hiervoor Hassan tahri
De procedure heeft lang geduurd maar heeft uiteindelijk het gewenste resultaat opgeleverd. Chapeau!
Communicatie,Ok . Bezwaarcie heeft uw taxatie als max gevolgd,zou het ook lager kunnen zijn ,vraag ik me af??
ik ken u namens mijn verzekering Karis adviesgroep te Beringe, goede uitleg van de situatie en een goede afhandeling van het WOZ waardebepaling.
snelle afhandeling, goed bezwaarschrift, uitstekend resultaat
Alle werk word je uit handen genomen. Alles gratis en met goed resultaat.
het gevoel dat je als melkkoe gebruikt wordt, heeft het geduld toch het langste duurt! ik waardeer daarom jullie afhandeling met een pluim en zal zeker voor de volgende keer weer gebruik maken. Zal de boodschap doorgeven als aanrader voor een ieder! verder veel succes gewenst....
Geweldig dat iemand je helpt tegen de Gemeente
Correcte voorlichting, aanwijzingen voor foto- en ander bewijsmateriaal, correcte opvolging van het langdurige proces, de lichtelijk teleurstellende uitkomst, maar dat was te verwachten.
met weinig woorden wordt gedaan wat je verwacht.
Bedankt.Alles goed gegaan.
Heel prettig en duidelijk. MEN DOET WAT ER BELOOFD WORDT! !
De woz waarde zal iets omlaag gaan, nu even afwachten hoe het verder gaat precies en wat de kosten nu zijn. Of het geloond heeft.
Dag Bezwaarmaker team. Puur intuïtief heb ik voor jullie gekozen. Goede uitstraling, wat direct goed en vertrouwelijk overkomt. Heb de afhandeling als zeer vakkundig ervaren. Kan u bij ieder aanbevelen, bravo! Met vriendelijke groet, John Teunissen
Verrassend eenvoudig zelf was ik er nooit aan begonnen.
Via internet zijn wij in contact gekomen met bezwaarmaker.nl en zij hebben ons bijgestaan om de WOZ waarde van de woning met succes te verlagen.