Weinig werk en duidelijke site.. Toch zomaar 499 euro terug gekregen. Top!
goede instelling
Goed dat bezwaarmaker het niet heeft opgegeven! Ik vroeg bezwaar aan voor de 3e keer, en nu is het gegrond verklaard. Prima ervaring met bezwaarmaker.
Prima en deskundige mensen, die klanten niet nodeloos lastig vallen en weten wat ze moeten doen.
Wij werden er door onze belastingadviseuse op gewezen en we vonden het fijn dat het zo snel is geregeld. U berichtte ons dat het nog tot het eind van het jaar zou duren maar het ging sneller dan we dachten. Heel goed!
ik ben zeer tevreden over het door bezwaar.nl namens mij ingediende bezwaar tegen de WOZ waarde. Het heeft geleid tot een verlaging van € 15.000 .
Goed begeleid, zeker na een positief resultaat.
Werd keurig geinformeerd
de WOZ is inderdaad omlaag gegaan
het ging niet om een verlaging maar om een verhoging van de WOZ. Dit is gelukt. Binnenkort wordt deze waarde voor iedereen zicktbaar
Wij zijn vakkundig geholpen en begeleid bij het indienen van het bezwaarschrift. Instructies waren helder en duidelijk. Erg tevreden.
Bezwaarmaker regelt alles en dat is al een hele zorg minder, bovendien wordt Bezwaarmaker voor vol aangezien door de Gemeenten terwijl ik als enkele burger toch niet gehoord wordt.
de waarde van mijn huis is nu een flinke stuk lager dankzij bezwaar maker
Ik had er eerst geen hooo op maae dankzij jullie is het toch gelukt
Prettig samen zaken gedaan , de communicatie was kort maar duidelijk. En zijn tevreden met de uitspraak.
redelijk goed verlopen maar denk dat er weinig is besproken met recht zaak jullie gingen van 200000 uit en de gemeente 335000 als ik het mijn goed herinnerd. dus weinig bereikt uit eindelijk 322000 wat de gemeente voorgesteld had bij protest. ik heb ook de gemeente op bezoek gehad voor nieuwe beoordeling van huis en erf. maar ja uit eindelijk nog 182000 naar beneden. ben wel tevreden
Dankzij de hulp van Bezwaarmaker.nl is mijn W.O.Z. waarde flink omlaag gegaan, waarvoor mijn hartelijke dank. Alles is prima verlopen, alleen wil ik nog graag melden dat ik voortdurend als heer werd aangesproken, terwijl ik een dame ben.
Geachte mevrouw Savonije, Excuus daarvoor, bij uw aanmelding is er een keuze welke gemaakt kan worden tussen man of vrouw. Blijkbaar is deze niet goed ingevuld. Onze communicatie wordt hier automatisch op aangepast. Wij wensen u nog een fijne dag en willen u nogmaals bedanken voor de opdracht. Mvg, Team Bezwaarmaker