Goede communicatie,er is wel lange tijd overheen gegaan voor er resultaat was.
Prima ervaring. Hele procedure duurde wel enorm lang, maar dat zal er wel bij horen. In de tussentijd weinig vernomen over de kwestie, misschien meer op de hoogte houden van de stappen (voor zover dat mogelijk is) of informeren hoeveel tijd er overheen zal gaan voordat er uitsluitsel is?
Beste heer Zeeman, Bedankt voor uw reactie! De doorlooptijd is gemiddeld 6 a 7 maanden, wij hebben helaas geen invloed op de doorlooptijd bij uw gemeente. In die tussentijd versturen wij enkele nieuwsbrieven m.b.t. de status. Met vriendelijke groet, Team Bezwaarmaker.nl
Duidelijke omschreven, goed afgehandeld.
Zonder enige bemoeienis is het ook dit jaar weer gelukt om de WOZ waarde naar beneden bijgesteld te krijgen en dat is voor mensen die hier niet zoveel verstand van hebben een geruststellende gedachte. Wij zijn er weer ontzettend blij mee
Zakelijk, tijdige communicatie
Goede ervaring zie bovenstaand , weinig poespas, erg direct, correct zakelijk
Duidelijke info vooraf wat er zoal gaat gebeuren en wat de mogelijkheden zijn. Goede informatie tussendoor m.b.t. status en alles met uiteindelijk een prima resultaat. Nauwelijks of geen persoonlijk contact maar verder prima ervaring met bezwaarmaker.nl
Seer correct
Contact was goed ,je werd goed op de hoogte gehouden omtrent de stand van zaken.
ik ben zelf niet zo goed in bezwaar maken, vandaar dat ik jullie deskundigheid heb ingeroepen.
Hoewel nog geen reactie van gemeente Nuth ontvangen, neem ik aan dat e.e.a. in orde komt. Vooruitlopend hierop mijn positieve rapportcijfers. Mijn dank Met vriendelijke groeten.
heel goed geregeld
Duidelijk hoe het bezwaar werkt, ook bij niet of wel resultaat
wij zijn op een goede manier geholpen bij ons bezwaar dank hier voor
Het resultaat is oke,bedankt,maar voor de rest kan ik geen echte mening hebben omdat ik geen inzicht heb.
ben heel erg tevreden :)
waar wij om gevraagt hebben is goed geregeld huis op sterrebosweg 14 stond er niet bij het ging alleen om de schuur en dat is goed bedankt j naus
Zeer deskundig advies op grond van mijn informatie,dat voortreffelijk is weergegeven. Mijn hartelijke dank voor Uw hulp en bijstand.