prima geregeld
Zeker wanneer je succes hebt met het aanvechten van de wozwaarde, doet dat deugd Maar vooral op eigen initiatief en kosten in beroep gaan Heb ik als zeer positief ervaren!
TOT NU TOE GOED
super goede communicatie.
Een zeer klantvriendelijke bureau, dat er op een hele gemakkelijke manier voor mij voor zorgde dat de WOZ waarde aanzienlijk naar beneden werd bijgesteld.
Dat ik het allemaal te lang vond duren heb ik zelf bezwaar aangetekend en had binnen een week meteen antwoord met ook nog een lagere WOZ waarde!
Beste heer Cornelissen, 15 februari hebben wij BSGW in gebreke gesteld omdat de termijn voor het beslissen op bezwaar was verstreken. De uitspraak met dagtekening 2 maart is door ons aan u verzonden. De waarde is als gevolg van onze bemiddeling inderdaad verlaagd. Wat u hier schrijft klopt dus niet. Met vriendelijke groet, Ko Maas
Bezwaarmaker is een machine die zonder goed naar de zaak te kijken bezwaar maakt. Ons bezwaar hebben ze verloren en daarmee is ook onze kans op een redelijk bezwaar verloren gegaan. Een jaar later treden we in contact met de gemeente en we krijgen meteen al een correctie aangeboden. Ga niet met deze (of vergelijkbare) clubs in zee. Kijk goed naar de waarde, vergelijk die met vergelijkbare woningen en maak ZELF bezwaar.
Deskundig en adequate behandeling, verwerking en versturen van bezwaarschrift tijdig en goed gepland. Een (nog?) persoonlijker behandeling is zeer welkom (zoals ontvangen van kopien van correspondentie of korte berichten zodra individuele nieuwe on-line info beschikbaar en te lezen is).
Perfect krijg een heleboel teveel betaald geld terug dus dat betekend dat bezwaarmakers goed hun werk hebben gedaan mijn dank is groot
super wat er gedaan is voor mijn ouders.
Goed geholpen en goede communicatie over en weer. Heb nog gevraagd naar te veel betaald over afgelopen jaren , maar niets meer gehoord !
Alles is korrekt en vlot verlopen
Goed dat U de gemeentes aanpakt, in plaatselijke kranten doen ze alsof een kleine waardemindering voor eigenaren de gemeenschap geld kost, maar over waterschapslasten en schenk/erfbelasing wordt niet gesproken. Jarenlang iets teveel betalen is ook een behoorlijk bedrag. Goed gedaan, zo door gaan.
Bij ons is de woz waarde flink verlaagd. Alles geregeld door bezwaarmaker.nl
Ik vind het nogal een verschil als de taxatie €204.000 is, de WOZ toch nog €239.000 wordt. Ik verondersteld dat ik dat zelf zonder tussenkomst van Bezwaarmakers ook wel had kunnen bereiken. Jammer.
Zeer goed werk voor ons gedaan.Perfect!!!!
Procedure ging goed. Niet overladen met info: gewoon efficiënt. Woz verlaging was uiteindelijk slechts €7 per jaar, maar toch tevreden. Gatsiederrie weer een kilometer gebruikersvoorwaarden op deze site; ga ik niet mee akkoord, leest niemand
Goed geholpen, op de hoogte gehouden en het resultaat mag er wezen! Bedankt bezwaarmakers:)
Ik heb nooit contact gehad met u vandaar nvt net als de website. Verder heb ik het geprobeerd met een positief resultaat. Daar u heeft waargemaakt waar u voor ging denk ik dat u weet waar u het over heeft en ik geen commentaar heb maar wel mijn dank wil uitspreken.
Wij zijn uitermate content met de uitkomst ,en goed geholpen door Bezwaarmaker .nl
Goede ervaringen opgedaan in de kontakten met de medewerkers, zowel communicatief als professioneel. Gedurende de procedure van de bezwaarmaking werd ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang.
Ze hebben alles voor ons geregeld en onze WOZ waarde is met € 11.000,-- verlaagd. We kregen alleen nodige post en niet allerlei reclamemailtjes. Heel handig voor wie de weg niet weet en super blij mee met het resultaat. Zeker een aanrader.