alles Top geregeld
De communicatie is niet overweldigend je krijgt pas 2 weken van te voren bericht dat ze het huis beoordelen en ik moet nu binnen 2 weken 253 euro ophoesten die ik in termijnen van de gemeente terug krijgt en dat voor nog geen 20 euro die ik terug krijg ! Ik heb er spijt van dat ik het heb gedaan !
Beste heer Berends, Ook wij zijn pas twee weken van te voren door Tribuut op de hoogte gebracht van het bezoek, deze werkwijze betreurt ons ook. De verrekening van de kostenvergoeding is eveneens discutabel en niet gebruikelijk. De medewerkers van belastingcentrum Tribuut zijn in dienst van de burger, zij gedragen zich echter alsof de burger er voor hen is. De omgekeerde wereld. Per saldo maakt het geen verschil maar u hoeft onze factuur pas te voldoen zodra u de volledige verrekening van Tribuut heeft ontvangen.
Goede communicatie erg hulp zaak goede feedback Dank jullie wel voor de hulp
Het heeft mij teleurgesteld om door Tribuut te ervaren dat de begeleidster een stagere was. dit had toch ook via een mail kenbaar gemaakt kunnen worden
Het resultaat is mij vies tegen gevallen de kostenbesparing op de belasting via de WOZ Waarde ten opzichte van de kosten die ik betaal aan jullie heb ik eigenlijk niet echt voordeel van
Beste heer Klopman, Hetgeen u aan kosten moet betalen wordt met uw aanslagbiljet verrekend door de belastingsamenwerking. Per saldo heeft het u dus geen enkele Euro gekost, u heeft dus kunnen besparen op diverse belastingen zonder er iets voor te hoeven doen en zonder kosten. Team Bezwaarmaker
bezwaar gemaakt tegen hoge woz waarde omdat ie in 1 jaar met 11.000 euro was gestegen. uiteindelijk gelijk gekregen en krijg 250 euro terug
Bij de hoorzitting werd een stagiaire gestuurd die het goed gedaan heeft. Ik zou het prettig hebben gevonden hiervan op de hoogte gesteld te worden.
niets fout....alles goed
heldere en snelle communicatie met een zeer positief resultaat!
makkelijk en toe gankelijk
Na enige twijfel toch gedaan ! Gelukkig met een positief resultaat. Vraag : kan je ook nog bezwaar maken met terugwerkende kracht ? Dat zou ik graag nog eens van jullie horen.
Als je de nodige info geeft krijg je waar voor je geld.
Zeer professioneel behulpzaam bereikbaar het is gewoon fantastisch bedrijf
Het is allemaal heel goed geregeld, nemen de moeite om ook tijdens de bezichtiging te komen en van advies te voorzien, top!
netjes afgehandeld
tevreden