Ik had nooit gedacht dat het zou lukken ik ben erg blij voor jullie goede hulp hartelijk bedankt gr Giovanna Manchese
Het was goed en snel geregeld.
De beoordeling is moeilijk immers er is nauwelijks contact geweest.
Bezwaarmaker heeft hier weinig voor hoeven te doen, alleen als consument weet je de juridische weg niet, welke zij wel weten. Heb zelf eerder een beklag ingediend, maar dit werd afgewezen. Nu doet bezwaarmaker het, en hetzelfde rapport wordt nu wel als kundig gezien. Uiteraard ben ik akkoord met de uitslag.
Profesioneel afgemaakt
Top !! Alles herder en oke.
Hartelijk dank voor u snelle en correcte afwerking.
Compleet in informatie-overdracht en deskundig. Inventief geacteerd door te kijken naar onlangs verkocht huis van de buren.
Heb "Bezwaarmaker.nl" via internet leren kennen. Na inlevering van gevraagde info enige tijd (gedurende de tijd dat t in behandeling was) niets meer gehoord. Twijfelde zelfs enigszins dat er "resultaat" uit zou voortvloeien totdat ik afgelopen week bericht ontving. Ik ben erg tevreden over t resultaat en ook over t aanbod om t nut van "beroep" tegen de uitspraak nader te bekijken! Alom dus zeer postief en aanbevelenswaardig!
Zeer tevreden over de aanpak en correspondentie van het team bezwaarmaker over de wok-waarde
Prima geregeld en goed gecommuniceerd
Alles in goede orde verlopen, resultaat prima.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik dik tevreden ben over de gang van het proces en het behaalde resultaat.Dus ga ik uit van Uw deskundigheid.Ik heb U al een bedank-mail gestuurd. Groet, J. Hermans
Tevreden, doel bereikt, gaat naar mijn mening wel met veel standaard termen en argumenten en niet met de werkelijke argumenten.
Het werd eens de hoogste tijd dat paal en perk gesteld werd en wordt aan de ROVERHEID. Door Bezwaarmaker is het eerste verzet al begonnen en terecht! Mogen er nog vele varianten volgen. Alles prima afgehandeld geen valse beloftes etc. TOP
Je weet vaak zelf de weg niet, en denkt al snel het zal wel niets helpen.maar bezwaarmaker compliment
Prettig en zonder poespas
Prettige samenwerking met positief resultaat
Voordat ik het wist was het geregeld. Tot mijn verbazing is de woz waarde bijgesteld. Dank daarvoor.