Professionele afhandeling van het bezwaar waarbij gedurende het proces steeds adequaat geïnformeerd zijn over de te nemen stappen en voortgang.
Houden je op de hoogte en je ontvangt een duidelijk overzicht van de uitslag!!
goed werk gedaan
over deskundigheid heb ik mijn vraagtekens, jullie sturen, uit mijn naam, een standaardbrief naar de gemeente, ik moet zelf aangeven waarom ik vind dat de WOZ te hoog is, ik bespaar enkele tientjes en jullie vangen 400 euro, ja deskundigheid is goed.
Uitstekend!
Nobele instelling. Goede aanpak. Mooi resultaat.
Zakelijke en adequate dienstverlening in het doolhof van overheidsregeling m.b.t. WOZ waarde bepaling.
ik had via de mail verzocht om het door bezwaarmaker opgestelde bezwaar vooraf te willen lezen. geen enkele reactie op gekregen. ik vind de woz waarde nog te hoog.
Jullie ontzorgen volledig met een prima resultaat
Wordt reclame gemaakt maar wordt vergeten te vermelden dat er nog veel proceskosten aan verbonden Als ik dit had geweten was ik er nooit aan begonnen!
Beste heer Gruiters, Onze werkwijze is duidelijk vermeld op de website https://www.bezwaarmaker.nl/wat-kost-het De proceskostenvergoeding wordt naar u overgemaakt door BSGW, dat BSGW het onnodig ingewikkelder maakt door de proceskostenvergoeding te verrekenen met eventuele openstaande bedragen bij hen kunnen wij helaas niets aan doen. Per saldo maakt het niets uit en is onze dienstverlening kosteloos. Met vriendelijke groet, Team Bezwaarmaker.nl
De juiste argumenten gebruikt om tot het gewenste resultaat te komen.
Alles goed en snel geregeld
Ik had nergens op gerekend. Maar het resultaat is goed. Bedankt.
Dank zij bezwaarmaker is de WOZ waarde tot een reeel niveau verlaagd. Duidelijke website en procedure
Had gedacht dat de uit eindelijke WOZ lager zou uitvallen, door de goed onderbouwde punten en door de lagere waarde van precies hetzelfde gebouw in onze straat op huisnummer 1
alles soepel verlopen, regelmatig info via mail
De beschrijvingen in het bezwaar waren goed
Goed werk gedaan, bedankt.
Probleemloze afhandeling, alles wordt uit handen genomen.
prima de luxe
Makkelijk en succesvol, dank
Zeer duidelijke voorlichting, correcte behandeling en begeleiding. Tevens een compliment over de voortgang en het teruggekoppelde resultaat. Overigens is het resultaat voor mij positief en naar tevredenheid uitgepakt.
Erg prettig geholpen met een goed resultaat