Ik dank u voor het behaalde resultaat. alle communicatie is goed verlopen. Vindt het wel lastig om alle gegevens zomaar via de website aan te leveren zonder dat je ooit iemand hebt gesproken. Veel succes verder
Ben uiterst te vreden over de afhandeling van bezwaarschrift
Bezwaar is probleemloos afgehandeld.
Voor de eerste keer gebruik gemaakt en de woz waarde is gedaald. Communicatie mag wel wat beter zodat we weten wat de stand van zaken is en hoever het proces loopt. Vooral voor mensen die in dit soort zaken niet thuis zijn via de telefoon en niet via de mail het is voor mensen zoals ik allemaal juridische woorden.
Ze maken het op een eenvoudige manier mogelijk om een bezwaar in te dienen tegen de hoogte van de WOZ Eenvoudig foto's uploaden om je bezwaar kracht bij te zetten. Goede en duidelijke uitleg hoe de aanvraag verloopt.
de ervaring is goed. bedankt.
Ik had begrepen dat de hulp gratis was. Nu ik de afschrift zie zijn er wel onkosten. Voor wie worden die in rekening gebracht. F.Bennink
Beste heer Bennink, De rechtsbijstandskosten worden conform de machtiging op rekening van Bezwaarmaker.nl worden overgemaakt. Met vriendelijke groet, Team Bezwaarmaker.nl
super geregeld en duidelijk.
ik heb succesvol bezwaar gemaakt
Vond de communicatie, verzoeken om info erg helder. Ben natuurlijk ook erg blij met het positief resultaat.
Over deskundigheid kan ik niet oordelen.Er wordt, uit mijn naam, een standaardbrief naar de gemeente gestuurd. Ik moet zelf aangeven waarom ik vind dat de WOZ te hoog is. Communicatie met gemeente ging buiten bezwaarmaker.nl gegaan. Het resultaat was wel dat via bezwaarmaker.nl een verlaging van de WOZ is bereikt. Iets wat mij als privé persoon niet is gelukt een jaar geleden.
Beste heer Bisschop, Bedankt voor uw bericht. Wij sturen geen standaardbrieven, de door u aangedragen punten zijn meegenomen in de overweging wel of geen bezwaar in te dienen. Met vriendelijke groet, Team Bezwaarmaker.nl
Prima afgehandeld met goed resultaat
Makkelijk 8ndienen en overzichtelijk
Zaak netjes afgehandeld zonder franje e.d. WOZ waarde van huis van 292.000 naar 271.00 (reëel) terug gebracht.
hoorde het op de tv , met een nr. daarbij , en heb het toen gelijk gedaan !! niet geschoten is altijd mis !? Ik heb de website niet bekeken ?! ik heb het alleen met een sms gedaan ( 3040)dacht ik ?! wist eigenlijk niet van de website af , ben sinds een jaar alleen (man overleden) en moet nu alles alleen doen . mvg Wilma ( erven van APM Heijman.