Deskundigheid? ik heb geen vergelijkingsmateriaal, daarom geef ik u maar een 8. U heeft voor mij resultaat geboekt, dus ik ben tevreden.
Ze hebben netjes en correct geholpen
U zegt zonder kosten voor mij te werken, maar u stuurt mij wel een factuur die ik moet betalen met een verklaring die ik niet begrijp. Op mijn email wordt vervolgens niet gereageerd. Ik wordt dus gewoon 'genaaid' en ben zeker niet van plan zomaar te betalen. Ik krijg ook een brief dat betaling voor 31 december moet worden voldaan en vandaag een email dat het binnen 5 dagen moet. Jullie zeggen telken het een en doen het ander. Paul Vossen
Beste heer Vossen, Het kost u zelf niets, zoals afgesproken. U heeft inmiddels twee e-mails met uitleg ontvangen over de factuur. BsGW zorgt voor de uitbetaling van de proceskostenvergoeding op uw rekeningnummer, sinds dit jaar gaan zij voorbij aan de machtiging om de proceskostenvergoeding rechtstreeks op onze rekening over te maken. U dient de vergoeding naar ons over te maken conform de overeenkomst. BsGW maakt het de burger hiermee niet makkelijker, als u een klacht wilt indienen kan dat hier https://contact.bsgw.nl/ Wij geven een betalingstermijn van 5 maanden, zoals vermeld in de e-mail en op de factuur, geen 5 dagen. Tevens de mogelijkheid in termijnen te betalen, zoals vermeld in de e-mail. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen. Met vriendelijke groet, Team Bezwaarmaker.nl
gezamenlijk met buurt bewoners actie ondernomen en aangeschreven per email, achter de schermen ongetwijfeld resultaat geboekt waarvoor dank.
Ik heb het gevoel dat een bezwaar wat door bezwaarmaker is ingediend het meer kans van slagen heeft, ik heb in het verleden ook wel eens bezwaar ingediend maar dat werd altijd afgewimpeld, en nu word het wel gehonoreerd en nog redelijk snel ook m.vr.gr. jan Schuurman
Dankzij Bezwaarmaker.nl is de WOZ waarde van de woning van mijn overleden moeder met ruim 16% verlaagd!
Goede informatie en het heeft geholpen. De aanslag is verminderd!
Goed onderbouwd bezwaarschrift. Goede dienstverlening met een inhoudelijk goed verhaal. Vrienden die ondersteuning zoeken voor bezwaar tegen te hoge WOZ waarde beveel ik Bezwaarmaker aan.
Was heel fijn, om zelf niets te hoeven doen.
Prima organisatie. Tussentijds iets meer info omtrent status zou een toegevoegde waarde zijn.
Ontzettend blij met het resultaat !
Bezwaar toegekend prima verlopen aan te bevelen.
gewoon gemakkelijk zonder veel poespas .
correct, zonder rompslomp en resultaat.
Keurig afgewerkt! Bedankt
Je wordt bij elke stap in de bezwaarprocedure op de hoogte gebracht wat er nodig is of is gedaan en wat er te verwachten valt. Zodoende blijf je altijd op de hoogte van de status van je bezwaar. Een goede organisatie en terugkoppeling.
Allemaal soepel gegaan en adequate response. De Websitwe was niet altijd even duidelijk; wellicht te verbeteren door een met Box? en beschrijving hierin. Hartelijke groet, Hans Sax