goede ervaring omdat mijn woz waarde naar beneden is gegaan
Het hele proces goed geregeld door bezwaarmaker met een positief resultaat. Waarde naar beneden bijgesteld met 33000 euro
Succesvol afgerond. Tussentijds geen enkel bericht over acties etc ontvangen. Mij was niet bekend dat de actie betaald werd, ik neem aan bij toewijzing, door de gemeente. Iets meer transparantie lijkt mij op z’n plaats.
Inmiddels is mijn bezwaarschrift toegekend. De procedure is wat dat betreft succesvol geweest. Wel vindt ik het onvoldoende belicht dat de gemeente extra kosten moet maken.
Beste heer Andringa, Bedankt voor uw bericht. Onder andere op onze website is vermeld dat de gemeente onze kosten betaalt op grond van het wettelijk stelsel. https://www.bezwaarmaker.nl/wat-kost-het Met vriendelijke groet, Team Bezwaarmaker.nl
Bij het oordeel vond ik het wat lastig alles terug te vinden en te snappen. Documenten vinden etc.
Beste heer Poulus, Bedankt voor uw bericht. Wij zijn bezig de account omgeving te verbeteren. Wellicht tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Bezwaarmaker.nl
Goed, de WOZ-waarde is verlaagd.
Er wordt écht namens de cliënt bezwaar ingediend. Je hoeft zelf nergens meer achteraan.
Inkomsten belasting 2016 meldt een WOZ van € 218.000 en een huurwaarde forfait van € 1.635 (door belast.dienst ingevuld). De WOZ wordt na bezwaar € 210.000. Heeft bezwaar maken bij belast.dienst nog zin ???
Beste heer Wursten, Wij hebben bezwaar gemaakt voor het belastingjaar 2017. De verlaging ziet u bij de aangifte over 2017 terug in uw aangifte inkomstenbelasting. Met vriendelijke groet, Team Bezwaarmaker.nl
Prima geregeld..!!
Via het internet heb ik Kennes gekregen van uw organisatie .Heb contact gezocht met een van uw medewerkers en de informatie was voldoende om het verzoek in te dienenn.
Heel prettig! Bij communicatie heb ik 'slechts' een 6 gegeven, omdat ik me erover verbaasde dat ik helemaal niets meer hoorde. Gebeurde er wel iets? In de tussentijd was er dus een proces gaande. Ik had het wel fijn gevonden als ik tussentijds een update had gekregen. Maar bedankt hoor!
Beste mevrouw Groenendijk, Wij hebben u na indienen bij het bezwaarschrift gemeld dat de gemeente tot het einde van dit jaar de tijd heeft om het bezwaarschrift af te handelen. Met vriendelijke groet, Team Bezwaarmaker.nl
goed geholpen, duurde alleen wel lang
Jullie hebben de WOZ omlaag gekregen, dus ik ben tevreden.
Eindconclusie voor mij moeilijk te achterhalen Wat moet ik niet of wel betalen. Heb alleen begrepen dat de WOZ wordt verminderd
Heeft redelijk lang geduurd maar het resulktaat is dan ook goed
Echt geweldig. Werd goed op de hoogte gehouden tijdens bezwaar. Zal het ook een ieder aanbevelen en goed reclame voor jullie maken. Super
goed en betrouwbaar emailadres gewijzigd in : [email protected]
het bezwaar is uiteindelijk toegewezen, maar mijn handicap is dat ik niet goed met de computer overweg kan en de communicatie hoofdzakelijk hiermee gevoerd wordt. De gemeente echter doet er helemaal niets aan dus u heeft het toch goed gedaan vandaar mijn 8 M vr Gr Jan Blokker