goede communicatie, duidelijk, gericht
Goed behandeld en een mooie uitslag
WOZ is aanzienlijk omlaag gegaan en ik heb er geen omkijken aan gehad! bedankt!
Heldere communicatie via de mail; uploaden informatie is superhandig. Wij zijn heel tevreden, zeker met het eindresultaat!
Goed geregeld dat mijn WOZ omlaag is! Communicatie krijgt een zesje omdat er in de lange wachttijd tot de beslissing niet wordt gecommuniceerd. Ook dat er geen nieuws is, is informatie.
Alles goed geregeld
Duidelijke procedure. Geen onnodige acties en het werkte prima.
Gemakkelijk. En resultaat was voor ons zeer positief.
Wij waren niet in staat foto's te maken van ons huis, maar door geduldig wachten heeft de gemeente dit nu gedaan met als gevolg verlaging van 10% van e OZB waarde.
Prima makkelijk en zeer efficient
Snelle en heldere communicatie. Veel kennis en daardoor geen overbodige vragen, het wordt echt uit handen genomen
In een woord: PRIMA!
To-the-point wat er geleverd wordt en wat te verwachten valt. Meedenkend indien er een belangenverstrengeling is. Geen overbodige communicatie en in mijn geval een succesvol bezwaar met een aanzienlijke bijstelling van de WOZ waarde.
wat mij in jaren niet gelukt is hebben jullie voor elkaar gekregen
IK BEN GEWELDIG GEHOLPEN DOOR BEZWAARMAKER, TAXATEUR VAN DE GEMEENTE IS LANGS GEWEEST EN MIJN BEZWAAR GEGROND VERKLAARD. MIJN WOZ WAARDE IS DAN OOK NAAR BENEDEN TOE BIJGESTELD.IK RAAD BEZWAARMAKER DAN OOK TEN ZEERSTE AAN.
Via de mail hebben we duidelijke informatie gekregen en kunnen verstrekken.
Zeer eenvoudig om bezwaar uit te besteden via Bezwaarmaker.nl, geen omkijken naar gehad. Klantportal spreekt voor zich en status updates worden helder en tijdig gecommuniceerd. Zeker een aanrader.
Heel goed en vriendelijk geholpen zowel telefonisch als via email.
na actie van bezwaarmaker.nl is de WOZ waarde met succes verlaagd.
Bezwaarschrift ingediend en bezwaar grotendels toegekend verder geen omkijken naar gehad