Mijn WOZ waarde kon toch nog een klein beetje omlaag. Eigenlijk vond men hem aan de lage kant maar dankzij Bezwaarmaker.nl nog een half punt aftrek gekregen
Zeer tevreden over de afhandeling!!
Als je accepteert dat procedures tijd nemen, een prima bedrijf. Ik heb jullie aanbevolen in mijn omgeving
Jammer dat het uistel niet gecommuniceerd werd.
Op de toelichting na duidelijk correct en vriendelijk.
Voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Bezwaarmaker. Ik ben zeer tevreden over de procedure en de uitkomst van de gevoerde bezwaarprocedure. De oorspronkelijke aanslag is verlaagd met 12.500 euro! Verleden jaar heb ik zelfstandig bewaar gemaakt maar werden de door mij aangevoerde bezwaren afgewezen.
Prima gelukt! van € 177000 naar € 155000 Bedankt!!
positief
Het heeft wel lang geduurd maar dat komt door de gemeente
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, maar het heeft m.i. veel te lang geduurd. Dat kwam ook door een fout / onzorgvuldigheid van uw organisatie.
Een flinke vermindering van de WOZ waarde. Dit geeft toch een veel reeeler beeld van de feitelijke waarde van de woning.
Blij met eindresultaat en de prettige constructieve afhandeling van bezwaarmaker!
U verleent een prima service
goede berichtgeving over de voortgangen werd vriendelijk te woord gestaan.
Dit was een prettige ervaring, goed ondersteund en goed op de hoogte gehouden met een prima eindresultaat
Uiterst tevreden over procesverloop. Maar ik ga toch door naar de rechter om het bedrag verder te verlagen. Dit doe ik zelf aangezien ik bijna met pensioen ben. Met vriendelijke groeten, Jo van Son
Het is een hele langen weg die U heeft moeten gaan en met resultaat Dank U daarvoor.
goed, Is het bekend dat Montfoort OZB heft voor bedrijven en daarin onderwijskosten meerekent? Dit is voor ons be- drijf niet van toepassing.
Zeer tevreden. Toch bijna € 18,00 terug gekregen v.w.b. de WOZ-belasting.
Netjes en snel afgehandeld
Prima alles uit handen genomen. De website is helder en geeft mij de ruimte om alles aan te vullen wat ik nodig acht. Zou ze zo weer in de arm nemen.
Wij zijn goed op de hoogte gehouden, en het is gelukt met de uitkomst van het bezwaar: we gaan minder betalen!