Hele goede communicatie
Goede klantvriendelijke service
Goed. Dit is het eerste website waar kostelos iemand kan een bezwaar indienen en geholpen wordt.
Als jullie het wel lukt , en een ander niet dan zit er toch ergens een persoon te slapen of die doet geen inspanning om dit te bereiken . Wens jullie verder veel succes .
Prettige samenwerking
Daar het succesvol is afgelopen uiteraard zeer tevreden , nogmaals dank voor jullie inspanning
Wij zijn uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang
niks veranderen gewoon doorgaan
Ik ontving een mail en ben daar direct op ingegaan. Het resultaat is verbluffend.
via de mail kwamen we bij jullie in contact, vragen en wat toegestuurd moest worden waren duidelijk en het mooiste is dat de WOZ nu verlaagd is
Tot tevredenheid gegaan
Duidelijk en zakelijk
Kort en bondig goed.
ben zeer tevrede geweest
Van horen zeggen . Klasse werk super
Geen op/aanmerkingen
Dankzij de voortreffelijke voorlichting van Bezwaarmaker is de economische waarde flink bijgesteld. Zonder het advies van Bezwaarmaker zou dit niet gelukt zijn. Ik probeerde het zelf al eerder tevergeefs.
snelle afhandeling
Bezwaarmaker .nl heeft er voor gezorgd dat wij minder WOZ gaan betalen. Dus wij zijn super tevreden. Je wordt goed op hoogte gehouden via e-mail en als je belt netjes te woord gestaan super bedrijf volgende jaar zeker weer
Prima.Tevreden met resultaat