Zelf eerder geprocedeerd zonder succes, Bezwaarmaker doet wat het belooft, snel en deskundig, met een positief resultaat en een prettige, niet opdringerige communicatie.
Ik ben helemaal tevreden.
Dankjewel voor jullie hulp.
Weinig gedoe en een goed resultaat
Netjes en korrekt afgehandeld. Tot volle tevredenheid.
Perfect geholpen met positief resultaat
Goede ervaring. Had het zelf ook wel gekund maar denk dat Bezwaarmaker meer gewicht in de schaal legt. Dat de gemeente dus eerder aan het bezwaar tegemoet komt. Als kleine man wordt je snel aan de kant gezet. Volgens mij overigens wel goed verdienmodel voor Bezwaarmaker
Gewoon goed. Heeft opgeleverd wat ik verwachtte.
De website heb ik nooit gezien
Geen directe communicatie, was ook niet nodig
Correct en doelspellend afgehandeld
In het verlededen zelf ook geprobeerd om de woz waarde naar beneden te krijgen en dat lukte ons zelf nooit.
in orde.
Snel en vakkundig! Top geregeld..
Een zorg minder. Maar wel de ontwikkeling kwijt.
Goede prestatie geleverd
Vriendelijk dank voor de gedane inzet van jullie. P.S. Weet hoe het nu gaat met de betalingen, want wij betalen nu maandelijks een bedrag wat dus minder moet worden.
was eerste keer en ik hoefde verder niets te doen. alles ging via de mail en uiteindelijk met een mooi resultaat. bedankt hiervoor.