Laden reviews...
202 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen duidelijke communicatie en een vlot proces. Veel klanten melden aanzienlijke WOZ-verlagingen en waarderen de professionele ondersteuning. Over het algemeen wordt de dienst als betrouwbaar en klantgericht gezien, met positieve resultaten voor velen.
Ik geloofde nooit in dit soort sites maar ik dacht baat het niet dan schaadt het niet. Maar na enige wachttijd hebben ze het voor elkaar gekregen en onze premie is verlaagd!
13 July 2026
E.A.P.M.
Oosterhout
Baat het niet dan schaadt het niet was mijn motivatie en omdat ik niet veel gedoe had; omdat ik wel motieven had om te protesteren heb ik de kans genomen en gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bezwaarmaker.nl
12 July 2026
J.G.M.
Loon op Zand
Vaker bezwaar ingediend maar nooit eerder iets terug gekregen. Nu was het een leuke verrassing!.
10 July 2026
Naarden
Snelle afhandeling
H.
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Ik heb bezwaarmakers ingeschakeld omdat ik vond dat de WOZ waarde veel te hoog was vastgesteld. Ik moest een uitgebreide vragenlijst invullen en foto's opsturen. Het uploaden van foto's lukte niet, dus ik heb de foto's gemaild en zij hebben het aan het dossier toegevoegd, evenals latere aanpassingen. Mijn WOZ waarde is met 40K verlaagde heel blij mee!
Suzanne
Den Haag
Bewijs uploaden en afwachten. Bezwaarmaker ontzorgt en neemt werk uit handen met succesvol resultaat
S.F.
Den haag
Ik ben heel blij dat ik gebruik heb gemaakt van de mogelijkheid om bezwaar te maken. Inmiddels heb ik dit twee jaar achter elkaar gedaan, en beide keren is mijn aanslag verlaagd. De ondersteuning was duidelijk, snel en effectief, echt de moeite waard.
6 July 2026
R.N.
Den Haag
Dat in twee jaartijd van 63.000 Euro Het Te Verhogen Van Ont Goed belasting Voor verkoper is het mooi Maar om het te Betalen is het niet Pretig.
Beveelt niet aan
5 July 2026
D.
Uithuizen
4 July 2026
C.
Den Haag
Duidelijk hoe en wat te doen.
2 July 2026
Melis
Veldhoven
Weet nog steeds niet hoe ik moet betalen rekeningnummer en nota zijn onvindbaar.
1 July 2026
G.J.H.
Wageningen
Zij zetten zich voor de 100% in voor de burger. Eindelijk eens iemand die tegen de overheid durft en het ook voor elkaar krijgt. Heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet!
1 July 2026
Anneke
Hollum
Er is serieus naar mijn case gekeken en zag voldoende mogelijkheden om een bezwaar te maken . In mijn account kon het proces volgen. Echt fijn gevoel . En de uitslag is bovendien positief
30 June 2026
P.
Veenendaal
‘De Bezwaarmaker’ moet voor de gehele procedure wel kunnen beschikken over de juiste (achtergrond)informatie, beargumentatie en beeldmateriaal. Wat dan volgt is een zorgeloze en geruisloze juridische afwikkeling, met in mijn geval een flinke verlaging van de opgelegde WOZ-waarde.
30 June 2026
Ronald
Rhenoy
Ik heb zelf een aantal gegevens en fotos aangeleverd, al het overige werk is door bezwaarmaker.nl gedaan. Woz is daardoor naar beneden bijgesteld.
28 June 2026
C.W.
Waalre
Wordt netjes en keuring afgehandeld
26 June 2026
H.P.J.
Obbicht
Na jaren bezwaar aangetekend te hebben tegen mijn te hoge WOZ-waarde is deze eindelijk aangepast. Met dank aan Bezwaarmaker.nl
23 June 2026
H.A.
Abbekerk
Ik heb de bezwaar procedure welke bezwaarmaker.nl heeft uitgevoerd als zeer prettig ervaren.
20 June 2026
J.A.M.
Haarlem
Nvt
15 June 2026
J.F.G.
Wijchen
Makkelijk in gebruik en geslaagd
15 June 2026
T.
Purmerend
Goede adequate acties
13 June 2026
D.
Spijkenisse
Het alles via mail is voor mij moeilijk
12 June 2026
P.
Bunschoten
Met weinig moeite is de WOZ verlaagd dus prima gedaan!
10 June 2026
Margot
Tiel
Ben zeer tevreden. Bezwaarmaker heeft het voor elkaar gekregen dat mijn WOZwaarde aanzienlijk is verlaagd. Ben ze zeer erkentelijk. mvrgr John Barens
10 June 2026
J.C.H.