Hoefde weinig te doen, alles werd voor mij gedaan. Daarvoor mijn dank. mvg G. Brouwer

Bezwaarmaker heeft goed werk geleverd.

Bezwaarmaker heeft een goed systeem met overzicht, en links om bestanden te uploaden.

Prima service en lekker simpele aanvraag

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van hun service. De website is heel gebruiksvriendelijk en het kost heel weinig moeite om duidelijkheid te krijgen. Dat we (voor de tweede keer) verlaging kregen is ook fijn. Maar als bezwaar niet mogelijk is, hoor je dat ook heel snel.

Duidelijk en waardevol

Dit jaar heb ik nogmaals van hun hulp gebruikgemaakt. Heel fijn weer. Duidelijke info, stukken zijn makkelijk te uploaden en bij wijzigingen in je dossier krijg je bericht. En met goed resultaat, voor de 2e keer van 3. Aanrader!

Het proces wordt van A tot Z duidelijk gecommuniceerd.

Goed maar het zou fijn zijn als er tussentijds meer op de hoogte gehouden wordt.

Ik heb na 6 maanden gevraagd hoe het er voor stond. Na deze reactie was het binnen een week geregeld

Top geregeld

Zeer ervaren persoon voor de taxatie.

Vindt het mooi dat de waarde minder is geworden.

Mooi dat mijn bezwaar is goed gekeurd. N.Kamsma

Perfecte afhandeling en service!

Enkele jaren geleden ook al eens gebruik gemaakt van deze organisatie. Ook met succes. Nu, op basis van de laatste aanslag, opnieuw ondersteuning aangevraagd. Resultaat in één woord geweldig. Een nieuwe aanslag die ruim 13% (dertien procent) lager is. Kortom: een aanrader!

Werd steeds op de hoogte gebracht van status

keurig gedaan

goed mijn aanwijzing over type woning overgenomen

Geruisloos en doelmatig

Ik heb geen contact gehad met deze organisatie maar het resultaat mag er zijn. Ik wil nog graag in contact komen met deze mensen om te kunnen beoordelen of 3 voorgaande jaren ook succesvol kunnen worden afgewaardeerd. Mijn nummer is: 06.55892820.

klantvriendelijk

makkelijk invullen , toevoegen van nodige documenten

Helder

Alles via mail, toch voorelkaar gekregen dat WOZ naar beneden bijgesteld is, toppie

Goede procedure

Mijn ervaringen zijn prima. De door mij aangeleverde stukken zijn goed terug te vinden in het uiteindelijk resultaat.

Blij met de uitkomst

Dat de gemeente Dronten zomaar een WOZ waarde toekent aan een woning, zonder de verschillen in grootte, inhoud, e.d. mee te nemen, vind ik grofweg schandalig

professioneel

Neemt het gedoe van bezwaarmakers uit je hand.

goede en vakkundige

goed en vakkundig

Een super team.

Ik heb nog nooit zoveel succes met met mijn bezwaar tegen de te hoge WOZ gehad als bij Bezwaarmaker. Het is een team met heel veel kennis en klantgerichtheid alles super.

Accuratesse van de hoogste plank.

Een zeer professionele afhandeling van mijn bezwaar tegen een te hoge WOZ waarde.

Goed werk geleverd.

Mensen met kennis van zaken.

bad

reduktion des Gebäudewertes um 1000 €, ein Scherz