Positief, met een goede uitkomst!

Het was helder op welke wijze het bezwaar ingediend werd, etc. Eén keer heb ik naar de stand van zaken gevraagd, omdat ik naar mijn beleving te weinig hoorde. Qua (tijdige) communicatie kan het m.i. wat beter. Maar verder alle lof. Wat mij niet lukte een jaar eerder, is met 'Bezwaarmaker' wel gelukt: een WOZ-waarde die met 78.000,- euro omlaag ging.

voldoende

mijn ervaring is voldoende

ervaring super

verzorgen het bezwaar professioneel

Uitkomst waar ik voor ging

Niet meer verwacht maar net te horen gekregen dat we in ons gelijk gesteld zijn.

Super gewerkt!

Goede ervaring

Uitstekend en snel

Weinig voor hoeven doen

voor de tweede keer goed resultaat

na een vorige ervaring nu opnieuw positief gebruik gemaakt van bezwaarmaker.nl

bezwaarmaker.nl heeft veel moeite gedaan om de WOZ-waarde te vermideren

Ik ben heel erg tevreden met de inzet van Bezwaarmaker.nl het heeft in ieder geval te vermindering van mijn WOZ-waarde geleid.

super goed

een duidelijke en goede begeleiding, met een positief resultaat als uitkomst,

bezwaarmaker: niet effectief

Bezwaarmaker lijkt een automaat te zijn. Als puntje bij paaltje komt laat bezwaarmaker het afweten. Het komt erop neer dat je net zo goed zelf een briefje schrijft naar de gemeente dat je bezwaar maakt. De gemeente legt de uitspraak naast zich neer, komt wellicht even proforma langs en besluit vervolgens dat het bezwaar ongegrond is. Volgend jaar opnieuw bezwaar maken, maar dan met behulp van de rechtsbijstandverzekering.

meer kosten dan opbrengst

de teruggave van de gemeente was 27 euro na bezwaar indienen door bezwaarmaker.nl . de rekening die ze (bezwaarmaker.nl) stuurt was 80,88 euro dus reken maar uit wat voor zin bezwaar maken heeft door bezwaarmaker.nl . mijn schade is nog niet zo veel zoals ik lees bij andere klanten, maar ik zal nooit meer met bezwaarmaker.nl in zee gaan. dus mensen pas op !!!!!!

Zeer adequaat

Het aanmeldingsproces was intuïtief en eenvoudig. Eindelijk resultaat met deze partij.

De gang van zaken is anders gegaan zoals op jullie website vermeld wordt

Bezwaar is met succes ingediend en de gemeente heeft inderdaad iets meer dan 9 euro terugbetaald van onze WOZ-aanslag. Maar ik ontving wel een factuur van jullie voor ruim 160 euro terwijl jullie op de site aangeven dat de klant volledig kosteloos blijft als het bezwaar gegrond is. Het kost me nu dus ruim 150 euro en ik voel me behoorlijk belazerd!

Een verlaging voor hrt eerst..

Uw bezwaar heeft tot vrrlaging geleid. Gezien.gemeentebesluit tot AZClokatie min of meer naast mij zal de WOZ fors omlaag moeten bij nieuwe aanslag. Het betreft KLEIN ZWITSERLAND aan de Duinweg, Schoorl.

Blij verrast!!

Ik was blij verrast met het bericht, dat de woz-taxatie met een aanzienlijk bedrag is verlaagd. Nu nog achten op de restitutie van de gemeente,

Perfect en accuraat

Snel en zeer duidelijk.

Hoefde weinig te doen, alles werd voor mij gedaan. Daarvoor mijn dank. mvg G. Brouwer

Bezwaarmaker heeft goed werk geleverd.

Bezwaarmaker heeft een goed systeem met overzicht, en links om bestanden te uploaden.

Prima service en lekker simpele aanvraag

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van hun service. De website is heel gebruiksvriendelijk en het kost heel weinig moeite om duidelijkheid te krijgen. Dat we (voor de tweede keer) verlaging kregen is ook fijn. Maar als bezwaar niet mogelijk is, hoor je dat ook heel snel.

Duidelijk en waardevol

Dit jaar heb ik nogmaals van hun hulp gebruikgemaakt. Heel fijn weer. Duidelijke info, stukken zijn makkelijk te uploaden en bij wijzigingen in je dossier krijg je bericht. En met goed resultaat, voor de 2e keer van 3. Aanrader!

Het proces wordt van A tot Z duidelijk gecommuniceerd.

Goed maar het zou fijn zijn als er tussentijds meer op de hoogte gehouden wordt.

Ik heb na 6 maanden gevraagd hoe het er voor stond. Na deze reactie was het binnen een week geregeld

Top geregeld

Zeer ervaren persoon voor de taxatie.

Vindt het mooi dat de waarde minder is geworden.

Mooi dat mijn bezwaar is goed gekeurd. N.Kamsma

Perfecte afhandeling en service!

Enkele jaren geleden ook al eens gebruik gemaakt van deze organisatie. Ook met succes. Nu, op basis van de laatste aanslag, opnieuw ondersteuning aangevraagd. Resultaat in één woord geweldig. Een nieuwe aanslag die ruim 13% (dertien procent) lager is. Kortom: een aanrader!

Witte Paal 333

1742 LE Schagen