Goed advies en vlotte/nette levering

Goed advies en vlotte /nette levering

Uitstekende service!

We kunnen de door ons gekochte bank een paar maanden langer bij Bastiaansen laten staan, nu de aankoop van een nieuw huis niet doorging. Inmiddels hebben we een ander huis gevonden waar we 1 mei in kunnen. Heel fijn om nu niet die tussenliggende maanden met 2 banken in huis te moeten zitten!! Dank je wel, team Bastiaansen voor jullie begrip!

alles zoals afgesproken gegaan.

HELEMAAL BLIJ MET AANKOOP EN SERVICE!

Professioneel, deskundig, flexibel en vriendelijk

Bij het kopen van onze nieuwe meubelen werden we uitstekend ondersteund en geadviseerd! Ook de bezorging en montage van de meubelen verliep meer dan goed. We zijn geholpen door professionele, deskundige, flexibele en vriendelijk mensen die de klant echt centraal stellen !

Een uitermate vriendelijk en deskundig advies

Wij kwamen voor een probleem met onze harvink bank. Na een constructief gesprek met de hr Bastiaansen sr. Is het probleem naar volle tevredenheid opgelost. Het fijne is dat er een leenbank geregeld is als onze bank wordt geatoffeerd. In eerste instantie was het niet ons plan om nieuwe fauteuils te kopen. We zagen echter een mooi ontwerp van Jori staan. Het aanstekelijke enthousiasme van Lotte trok ons al snel over de streep.

Goed meedenkend

Nemen de tijd voor je . Ik ben zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd . Wanneer ik een volgende aankoop moet doen weet ik waar ik moet zijn . Bedankt voor alle aandacht en goede survive .

Uitstekend geholpen , zowel in de winkel als bij het bezorgen van de meubels

Er werd tijd genomen bij het uitkiezen van de meubels en samen gekeken naar de stoffering

Gewoon top

een perfecte service en zulke vriendelijke mensen

Goede begeleiding en service

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding bij de aankoop en de service bij de levering

Zeer positief

Ik ben goed geadviseerd en ben ook zeer blij met de keuze die ik heb kunnen maken. Ook de levering is erg fijn gegaan.

Perfecte service

Prima voorlichting en afspraak is afspraak!

Zoals altijd goed

Geen toevoegingen.

Prima geholpen, ruim op tijd geleverd.

Service oké

Goed geholpen in de winkel en keurig bezorgd

Komen al jaren als klant in de winkel, wordt altijd .deskundig geholpen en de aflevering is ook altijd naar wens. Alle lof.

Super service en erg gastvrij

Service op maat. Meedenken in wensen. Ruim aanbod.

Uitstekende ervaring

Afspraken exact nagekomen. Zeer tevreden, betaling met factuur was prettig en geen voorschot hoeven te betalen.

Persoonlijke aandacht, tijd, herkenning en meedenken

Afgelopen jaar meermalen contact gehad via bezoek winkel, mail en meubels leveren. Altijd correct, kijken naar mogelijkheden, niets is teveel, je voelt je begrepen.

Stoelen keurig afgeleverd

Vriendelijke bezorgers en spullen netjes binnen gezet.

Goede service en correct afgeleverd

Alles netjes geplaats fijne mensen

Verkoop en aflevering waren prima in orde.

Zie boven

Goed advies, goede service.

Goed geholpen mede door het grote scherm en de 3D van ons huis om een goede keuze te maken voor ons nieuwbouwhuis.

In de winkel heel gezellig en vakkundig geholpen en bij de bezorging was super geregeld, heel aardige mannen. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe bank Groetjes Marianne Segers

Servicegericht en heel klantvriendelijk.

Servicegericht en heel klantvriendelijk. Prettig om samen naar oplossingen te zoeken.

Zeer professioneel familiebedrijf: vakkundig, klantvriendelijk en servicegericht!

In de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om zo beter een keuze te kunnen maken. Werden op tijd geïnformeerd dat de levering een paar weken later zou worden i.v.m. de zomersluiting van de leverancier. Ook de aflevering was perfect. Bij een eerdere bestelling/levering was 1 van de salontafels niet geheel naar onze wens. Dit werd direct bij de aflevering professioneel opgepakt en is naar onze volle tevredenheid opgelost. Uitstekende service!

Eerlijk, vriendelijk ontvangst

Wij voelden ons serieus genomen. Plus heel fijn dat het vertrouwen wederzijds is. Wij vertrouwen op een correcte levering en Bastiaansen vertrouwd op een corecte betaling achteraf. Top.

Kerkstraat 33

4854CD Bavel