Zeer vriendelijke, meedenkende verkoopster (mw van Gils).
Zeer positief ervaren op alle fronten
Uitstekende service en hele prettige klantbediening.
Degelijk, betrouwbaar en correct.
Klantvriendelijk, ook Frank en Frank die de meubels kwamen leveren waren klantvriendelijk en namen het afval weer mee.
goede serice en hulp.sterk in advies
Prima adviseurs en monteurs
Alles verliep naar wens
Wij voelen ons bij deze winkel erg op ons gemak. Je krijgt goede hulp bij het uitzoeken van de meubelen. Aflevering op een afgesproken tijd. De meubelen worden netjes bij je thuis in elkaar gezet door vakkundig personeel. Klasse!!!
Ik ben goed geholpen, kreeg een reëel advies, waarbij goed geluisterd werd naar mijn wensen. Dit heeft geleid tot een aankoop waar ik blij mee ben. De aflevering en montage verliepen vlot.
Wij zijn erg tevreden over het kleuradvies in combinatie met onze overige meubels die wij samen met Mw. Marja van Gils hebben uitgekozen. Dit ging op een ontspannen en ongedwongen manier, die wij als fijn hebben ervaren.
Het is fijn om advies te krijgen wat bij ons past, En daarom zijn wij weer erg tevreden met onze nieuwe aankoop van Bastiaansen wonen! Bedankt voor de goede service.
Geweldig persoonlijk contact en mooi advies en ontwerp. Aflevering en montage in alle rust, netjes en goed advies mbt onderhoud en gebruik.
Tot op heden goede ervaring
Bastiaansen wonen geeft je een welkomstgevoel Goede service Verkoper neemt de tijd
Zie boven
Wij zijn zeer verrast door de mooie winkel, het attente personeel en de vriendelijke benadering.
mooie, ruime zaak met breed assortiment
Beste heer en mevrouw Tichelaar, het kan helaas voorkomen dat we op een drukke zaterdag op een moment niet met voldoende verkooppersoneel zijn in onze showroom. Excuus daarvoor. We geven graag iedereen persoonlijke aandacht; en dat kost tijd. Ik begrijp wel dat later die week Marja van Gils u alle aandacht heeft kunnen gegeven bij de aanschaf van uw nieuwe matrassen. m.vr.gr. Peter Bastiaansen
De verkoopadviseur had volgens mijn vrouw een hoog knuffelgehalte, we noemen hem niet voor niets de familieknuffelbeer.
We kenden Bast. nog niet. Piet van Dongen wel. Hij loodste ons 'binnen'. Daar hebben we zeker een spijt van.
Beste heer en mevrouw Sohier, Betreft uw Stressless aankoop wil ik u graag melden dat de fauteuil in de folder het model Consul betreft en € 799.- kost in STOF. U heeft het model Sunrise in Paloma leder gekocht. Echt een heel andere stoel. Ook qua comfort en leer. We hebben elkaar ondertussen ook al telefonisch gesproken en het misverstand uit de wereld geholpen. m.vr.gr. Peter Bastiaansen
Vriendelijk personeel, wat ons niet probeert te beïnvloeden maar wel neutraal advies geeft, waardoor je een eigen keuze kan maken. De mensen die thuis komen zijn zeer vakkundig, netjes en heel belangrijk voor ons, ze nemen alle afval mee.
Zeer goed geholpen. Vriendelijk personeel zowel in showroom als monteurs.
uitstekende voorlichting en begrip van Marja v.Gils extra pluim ! extra snelle aflevering
Goed advies in winkel en nette aflevering met goed advies