Wij zijn heel goed geholpen, zowel wat betreft het advies als de aflevering en de prettige sfeer in de winkel. Proficiat, ga zo door.
goed deskundig advies, meedenkend en prima service. heel tevreden en voor de volgende keer zeker als een van de eerste bij bastiaansen kijken voor meubels
Deskundigheid personeel Bereikbaarheid Nakomen van afspraken m.b.t. levertijd
Vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Zonder enig probleem een paar stoelen meegekregen om thuis te testen. Geen aanbetaling en zelfs pas na levering de factuur betalen. Bijzonder!
Was onze eerste kennismaking met Bastiaansen, we werden gastvrij ontvangen en direct eskundig geholpen. Er werd goed naar onze wensen en situatie geluisterd en daarop werd ingespeeld met relevante adviezen zonder ons een bepaalde richting op te dringen. De meubels zij inmiddels deskundig geinstalleerd en het eindresultaat voldoet geheel aan onze verwachtingen.
Beste allemaal, Bovenstaande beoordeling geeft al aan dat mijn man en ik uitermate positief zijn over eigenlijk alles. Vooral de inzet, als je iets van plan bent, wat eigenlijk niet zo gewoon is. In ons geval de poot voor onze relax fauteuil zwart te willen laten spuiten. We hebben alle medewerking gekregen om dit voor elkaar te krijgen. Ook jullie ervaring heeft ons doen besluiten geen massage gedeelte in de stoel te nemen. Ook daarvoor hartelijk dank. We zullen jullie zeker aanbevelen bij al onze familie, vrienden en kenissen. Of dit nodig is weet ik niet, want jullie hebben al een goede naam. Nogmaals hartelijk bedankt en zeker tot een volgende keer. Ton en Jeanne Kops
Heel fijne klantbehandeling. Niet opdringerig, goede adviezen.
goed advies en afspraken zijn nagekomen
goed geadviseerd
Goede Adviesgesprek
Op zoek naar een bepaald model van Machalke fauteuils heeft Piet Donkers via de app./ mail erg zijn best gedaan om e.e.a. te achterhalen voor mij. Helaas was het gezochte model niet meer leverbaar, maar ik werd wel getipt voor een vergelijkbaar model, welke ook in de showroom stond. Alhoewel Doetinchem ver weg is van Bavel, ben ik wel bij Bastiaansen gaan kijken toen ik een keer bij mijn zus op bezoek was (die in Bavel woont). Omdat de productie van de stoelen meer tijd in beslag nam dan gepland, werden de stoelen alsnog bij mij in Doetinchem bezorgd. Prima service dus.
Zeer tevreden tot nog toe over de hulp, adviezen en begeleiding bij de aanschaf en de aflevering van Karat video meubel en Sand bank en fauteuils. Wij ervaren nu thuis een geheel nieuwe woonbeleving. Bezoek is ook zeer enthousiast.
Zeer persoonlijke service
Wij hebben bij Bastiaansen Wonen de banken gekocht welke wij al op het oog hadden. Zijn er prima geholpen, alles is naar wens verlopen. De banken zijn keurig netjes en op tijd geleverd. Niets op aan te merken.
De uitstraling en assortiment van de winkel zijn goed in overeenstemming. Verder plezierig contact en goede service is wat tegenwoordig het verschil maakt.
Zeer prettige bejegening in zowel zaak Bastiaansen zelf als bezorgers. Behulpzaam, servicegericht, adviserend. Uitgebreid tijd genomen.
prima kan niet beter
Leuke winkel - leuk personeel - goed geholpen!
Fijne winkel en prettig zaken doen. Wij hebben de bank pas één week en hopen dat wij er nog heel lang plezier van hebben.