Peter Bastiaansen zelf heeft ons diverse malen in de showroom te woord gestaan en ons alle informatie gegeven die we nodig hadden om een besluit te nemen over de koop van eettafelstoelen. Prima
Mooie en nette zaak/winkel, goed advies, keurig geholpen
Heel goed
Verkoopadviseur heeft veel tijd en aandacht besteed aan het selecteren van de juiste matrassen. Voorafgaand aan het proces van proef liggen, stelde hij eerst de juiste vragen waar we naar op zoek waren, gezondheidsklachten etc. Op basis daarvan hebben we op verschillende matrassen kunnen liggen en combinaties kunnen proberen om uiteindelijk tot het juiste bed te komen. Erg vriendelijk en behulpzaam met Brabantse gezelligheid!
Alles tot onze tevredenheid verlopen.
Vriendelijke ontvangst. Niet gelijk aanspreken bij binnenkomst, maar de klant de gelegenheid geven eerst zelf rond te kijken. Wij hadden zelf foto's meegenomen van de oude situatie en dat werd als prettig ervaren. Goed advies voor wat betreft grote van de nieuwe meubels in een kleine ruimte en kleuren van de stof.
goede hulp bij het zoeken naar een nieuwe inrichting.Niet opdringend,denkend vanuit de klant
Omdat ik voor een specifieke fauteuil kwam, hebben we geen gebruik gemaakt van advies of de verdere showroom. De prijs/kwaliteitsverhouding moet nog blijken. Wat erg prettig was, is de persoonlijke aandacht en service als het gaat om kleurstalen mee naar huis nemen/toegestuurd krijgen, betalen door over te maken, etc.
Een persoonlijk advies in een relaxte omgeving waar men ruimschoots de tijd neemt voor een goed advies
Duidelijke en aantrekkelijke website. Mooie, overzichtelijke showroom en prima persoonlijke benadering van de klant. Na het bezoek aan de showroom nog even na-mailen door medewerker gaf een positief gevoel. Vriendelijke en deskundige monteurs bij aflevering. Goede nazorg nabestellen stoelpootdoppen. Kortom, dik tevreden over Bastiaansen Wonen!
Snelle en vakkundige aflevering. Bijzondere service: meenemen oude bank.
Prachtig ruim opgezette showroom. Deskundig en vriendelijk personeel. Een aanrader !!!
We waardeerden de ouderwetse service en de voortdurende aandacht en het feit, dat we alle tijd kregen om te twijfelen tot we ervan overtuigd waren dat we de juiste keuze hadden gemaakt.. Het resultaat mag er wezen!
Kwam opgelucht en blij naar buiten .....Met de aankoop van mijn. Bank ...en deAandacht van de verkoper .......
Uitbreiding assortiment, goede aanbiedingen en scherpe prijzen.
De tevredenheid is zodanig dat we met plezier de rekeningen hebben betaald. Er is een totaal plaatje geboden dat recht doet aan onze wensen. We hebben het gevoel dat een interieur is geadviseerd dat bij ons past en dat op geen enkele wijze is opgedrongen.
Was allemaal prima. Dankjewel
Meubels zijn op tijd geleverd en het niet bij aflevering meteen contant bij aflevering betalen hebben we als positief ervaren. De meubels zijn naar wens.
Niet alleen afdeling verkoop, maar ook de bezorgdienst van het bedrijf hebben hart voor de zaak en hebben service hoog in het vaandel staan.
Heel goed geholpen en uitstekende service!