Niet opdringerig vriendelijk en meedenken
Fijne mooie zaak waar de tijd voor je genomen wordt!
Tevreden met geleverde spullen
Ontzettend goede ervaringen. Advies, koop, assortiment, bezorging etc. En een prachtige winkel!
wij zijn zeer tevreden over alles.
Het kan maar goed zijn !
Aardige medewerkers met verstand van meubelen.
We zijn uitstekend en vriendelijk geholpen bij de bestelling. Aflevering en montage was geheel volgens afspraak, op tijd en gebeurde door twee beleefde, goed verzorgde medewerkers. Opvallend was het enthousiasme dat ze uitstraalden. Kortom : Bastiaansen een goede keus en zeker voor herhaling vatbaar. AANRADER!!
Het vertrouwen, geen aanbetaling en rekening na leveren overboeken
Fijne samenwerking!
Zeer prettig ontvangen. Deskundig advies. Vertrouwen in de klant. Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen
Advies gesprek met Piet Donkers was erg plezierig. goed advies, rustig en meedenkend zonder te pushen. Niet de typische verkoper maar betrokken, waardoor hij meer verkoopt dan de typische verkoper, in ieder geval aan mij.
Neemt tijd voor de klant en heeft een proffesionele uitstraling.
aandacht voor de klant. goed geluisterd naar onze wens. goed meegedacht. actief met voorstellen
Prima geholpen en perfecte levering en montage van onze meubels! Zeer vriendelijke chauffeurs die zorgvuldig en secuur te werk gaan!
Wij zijn erg tevreden over Bastiaansen Wonen. Klantvriendelijk, service zijn goed. Goede kwaliteit meubels. Niet goedkoop !
Prima advies en goed afgeleverd Wij zijn heel blij met onze Topform flex hoekbank
Prachtige locatie mooi bedrijf Vriendelijk.