Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd.Eerst door Leolux en vervolgens door diverse adviseurs van Bastiaansen. De aflevering en montage was ook perfect.
Prima geen op of aanmerkingen
Mooie zaak, deskundig advies. Super tevreden met het eindresultaat.
Prima zaak, uitstekende service. Top !!!!!!!!!
Zeer tevreden!!
Deskundig advies, prima levering aan huis, netjes en opgeruimd 👍🏻
Vriendelijke & gastvrije ontvangst, goed advies & uitleg, correcte bezorging, vragen telefonisch goed behandeld
wisten ons van acht jaar geleden nog te herinneren Konden een stoel meenemen om te zien hoe hij in ons interieur paste met kleurstalen.
we werden prettig ontvangen, geen gedwongen sfeer, rustig alles bekijken, goed advies en computeranimatie van het nieuw interieur gemaakt door Dion met goede adviezen. Ook advies over de gordijnen geweldig van Piet dat hij de juiste adviezen heeft gegeven. Nu alles is ingericht 100% tevreden.
Perfect komen er erg graag, goede adviezen
Alles is perfekt gegaan!
Veel keuze, prachtige meubelen en goed advies
Aandacht bij uitzoeken bed in showroom. Verder netjes afgewikkeld.
We zijn goed en vakkundig geholpen. Ze hebben alle tijd voor je. vriendelijk personeel zeker aan te bevelen
Goed advies en begeleiding gehad
Bastiaansen adviseert op een prettige manier met kennis van zaken en geeft blijk van gevoel voor esthetica .
Zeer prettig geholpen. Alle tijd. Geen voorschot
Kastjes zijn keurig op tijd geleverd en deskundig gemonteerd.
Prettige ontvangst, mooie showroom en grote keuze en goede kwaliteit meubelen. Deskundig advies, fijne afhandeling en levering.