Zowel in de zaak als bij de aflevering zeer voorkomend geholpen.

In de winkel werd er goed met ons meegedacht en alle opties meegenomen in de onderhandeling. Bij de bezorging twee erg vriendelijke medewerkers die een dag later al de vlekkenspray na brachten. Niets dan lof.

Geweldige aankoop en aflevering van meubels

De aankoop van de meubels 4 maanden geleden verliep erg plezierig. Mooie winkel en zeer prettige wijze waarop we geholpen werden. Prima afspraken mbt de aflevering en twee klantvriendelijke mannen die de aflevering deden. Geweldig. Alleen af en toe een schokje bij het metalen gedeelte van 1 van de relaxstoelen. Ik ga hier nog over bellen.

Prima service blij met mijn aankoop

Prima service en blij met mijn aankoop

Top service

Super mooie producten, heel erg goed geholpen!

Mooie winkel, zeer prettig geholpen en levering volgens afspraak

Een winkel die van buiten niet zo groot lijkt, maar dat zeker is. Met een ruim assortiment en prettig personeel.

Goed geholpen, prachtig resultaat

Uitstekend geadviseerd in de winkel met een als eind resultaat nu een prachtige kast in de huiskamer die daar zorgvuldig is gemonteerd aan de muur.

meedenkend en prettig

Alles naar wens verlopen.

Plezierig, vakkundig, meedenkend

Plezierig, meedenkend, dus een fantastische ervaring!

Prima !

Goede ervaring

Goede service, aardige bezorgers

In de winkel goed geadviseerd. Bezorgers erg vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden

Goed geregeld

Goed advies en gekeken of alles qua kleur bij elkaar staat. Monteurs erg behulpzaam en vriendelijk bij levering meubels.

Mooie zaak, met goede service!

Mooie, ruime winkel, fijn geholpen. Ook de levering was uitstekend, vriendelijk en klantgericht.

Prima service, zowel in winkel als tijdens de aflevering.

Prima assistentie met veel geduld tijdens ons bezoek in de winkel en prima adviezen. ( Bedankt Mark !) De aflevering kwam wat later dan aanvankelijk aangegeven maar kwam ons uiteindelijk goed uit. De herinrichting van onze woning gaat door maar covid-19 is nu, helaas, de vertragende factor.

Top service

Bed kwam eerder dan verwacht, dus het oude bed was nog niet weg. Netjes opgelost en wederom perfect geleverd.

uitstekend

correcte afhandeling en zorgvuldige bezorgers

Prettig winkelen en kopen bij Bastiaansen Wonen. Ook de persoonlijke service en nazorg zijn prima in orde!

wij zijn ronduit tevreden.

wij zijn in de winkel geduldig en vriendelijk geholpen en de beide jonge mannen die de stoelen hebben bezorgd waren netjes, behulpzaam en ook zeer vriendelijk.

Prima advies producten en levering

Zie boven

Alles zeer goed geregeld vanaf bestelling tot levering . Ook de persoonlijke aandacht en het meedenken die je krijgt bij het inrichten is van top kwaliteit . Zeker aan te bevelen om hier eens binnen te stappen.

professioneel en betrouwbaar

goede prettige service en info bij aankoop in de winkel. Aflevering ook correct.

Professioneel advies in een ongedwongen sfeer

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening bij Bastiaansen wonen! Er werd uitgebreid de tijd genomen om de juiste meubels en bekleding uit te zoeken. Geen druk of loze beloften, maar gedegen advies en oprechte belangstelling. De aflevering was ook zeer professioneel en erg prettig . Een fijn bedrijf met kennis van zaken en een uitgebreid assortiment.

Goede levering en fijn geholpen

Wachttijd op meubels precies zoals aangegeven was. Levering ook netjes en uitleg over het onderhoud ervan. Maar je wordt er ook altijd fijn geholpen. Ook fijn dat wij de tafels uit showroom mee mochten nemen om te kijken of het mooi stond bij de rest. Fijne zaak

Advies, verkoop en levering: perfect!

Keurige, rustige ontvangst in de winkel. Goed advies m.b.t onze wensen. Correcte levering conform afspraak. Complimenten!

Kerkstraat 33

4854CD Bavel