Goed advies in mijn keuze van een matras

Vriendelijk personeel en eigenaresse.. Zij kwam er later bij om ook advies te geven, ook over een kussen die ik nog moet proberen/ophalen (gratis).

Ontzettend blij met onze nieuwe bank en de top service!

Wij zijn onlangs uitstekend geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe bank. Mark nam alle tijd voor ons en heeft ons voorzien van een deskundig en eerlijk advies. Dankzij zijn hulp hebben we de perfecte keuze kunnen maken. Ook de levering verliep vlekkeloos. De bezorgers gingen erg vakkundig te werk en hebben de bank netjes geplaatst. Kortom: een klantervaring om heel blij van te worden. Absoluut een aanrader!

Prima Bedrijf

Goed geholpen, flexibele medewerkers met gevoel voor service. Alles in één keer goed en dat is vandaag de dag al bijzonder.

Alles correcte verlopen, verkoop, levertijd en aflevering. Alles volgens afspraken

Mooie collectie, ruime presentatie, goede service

We zijn hier terecht gekomen op zoek naar een nieuwe bank. Het merkaanbod en de orïentatie op NL design zorgt dat de winkel een duidelijk beeld heeft. We hebben na ons eerste bezoek nog even alles overwogen en 2 weken later besteld. Vanuit de winkel was er geen druk met telefoonnummers of emailadressen. Prima service ervaren.

Keurig geholpen, prima adviezen, goede aflevering. Alles top.

Zeer goede ervaring met afleveren van de matrassen.zeer correct personeel. Deden alles wat je ze vroeg

Een uitstekend familiebedrijf!

Op ons gemak kunnen rondkijken naar de zeer uitgebreide collectie, tevens heel leuk en op een zeer klantvriendelijke manier te woord gestaan. Combinatie van fauteuils bij bank geplaatst om je juiste indruk qua afmetingen en stof goed te kunnen beoordelen. Dit onder het genoegen van een heerlijk kopje koffie, geen moeite was Mw. Bastiaansen, zoon en dochter teveel om ons goed te adviseren. Met de nodige informatie naar huis om e.e.a. te meten en over na te denken. Na een week terug, alles nog eens rustig doorgenomen en de koop gesloten. De 10% korting actie was reeds een maand voorbij, maar werd ons zonder erom te hoeven vragen ook gegeven. De meubels zijn geleverd op de afgesproken tijd, we zijn dik tevreden en zullen zeker dit familiebedrijf bij anderen aanbevelen.

Mooi interieurontwerper perfecte vertaling vanuit onze wensen. Levering en plaatsing door nette rustige vakkundige mensen. Goede begeleiding en nazorg vanuit de winkel.

Voel mij thuis bij Bastiaans Wonen.

Wordt zeer goed geholpen. Kent ons nog van de vorige keren. Helpen goed mee om de juiste keuze te maken.

Afspraak is afspraak

Goed advies, eerlijk voorstel

Vriendelijke en professionele crew

Het huren van een verhuislift was perfect geregeld. Team was professioneel, zorgvuldig en werkte zeer netjes.

Super fijne begeleiding!!

Het advies van Lotte hebben we opgevolgd, omdat het moeilijk was om een keuze te maken. Daar zijn we, nu de eethoek is geleverd,heel erg blij mee.

Goede zaak.

Je wordt er heel fijn geholpen en ze zijn betrouwbaar. Ben erg tevreden met de meubels.

Alles op en top in orde

Alles is keurig afgeleverd en gemonteerd. Zeer net bedrijf.

Uitstekend geholpen met een fijn eindresultaat

We zijn goed begeleid bij de aankoop van onze nieuwe banken en een kleed. Goed advies, met geduld geholpen bij de stoffen keuze. De aflevering ging vlekkeloos. En dat zonder aanbetaling,zwaar vind je dat nog.

Hele fijne winkel

Goed geholpen en alles naar wens afgehandeld.

Meedenken en combineren is jullie kracht

De ruime sortering, de persoonlijke aandacht en het meedenken mbv een mood bord: een succesvolle benadering.

Vanaf eerste kennis making met de winkel tot en met de aflevering van wat wij gekocht hebben top!

Zeer tevreden! Niets aan toe te voegen.

Wederom een fijn bezoek aan deze mooie meubelwinkel

Zeer goed advies gekregen van Ellie bij het uitzoeken van een matras. Zij neemt echt de tijd voor je. Ook de bezorging door de heren van Montrieurs was prettig.

Zeer prettig geholpen. Er werd zelfs gebeld om te informeren of alles na wens is gegaan bij levering en of de aaankoop beviel.

Prima service, ben heel fijn geholpen door Ellie.

Hee fijn contact gehad en Ellie kwam zelfs even met staaltjes stof naar mij om bij vloer, kleed en gordijnen e.d. te houden. Fijne service. Ook de bezorging ging prima.

Goed advies, meedenkend, betrokken, accuraat,

Heel prettig en vlot geholpen, mevrouw begreep goed wat we wilden en heeft haar best voor gedaan dat mogelijk te maken. Verder goed advies in keuze matras. Ook na levering contact gezocht om te vragen hoe verlopen was. Top!

Erg positief ervaren op alle fronten

Gewoon erg goed!

Erg goed geholpen prima