Voor een goede prijs, duidelijk en goede lesuren op de weg.
Prima rijschool waar je mee zal slagen als je bereid bent te luisteren naar je instructeur.
helemaal niks aan veranderen. Henno van Luijt is een topvent!
Ik heb tot op heden zeer goede ervaring en mijn instructeur is erg geduldig maar ook duidelijk. Wilt graag dat je slaagt en maakt er iedere keer een gezellige en vooral leerzame rit van.
Alles was goed! De lesmethode vond ik erg fijn, ik werd overal goed van op te hoogte gehouden en de kennis van de instructeur was top!
Snel, goede lespakketten.
Jean is een geweldige instructeur, hij legt je alles zo goed mogelijk uit, en geeft zich voor de volle 110% voor je! LESGOOO
goede rijschool aardige mensen ook zijn ze goed om contact te houden als er iets,zijn goed te bereiken. Halim is mijn rij instructeur en een geweldige ook!!! Rij in een nieuwe bmw1 serie,he altijd gezegd dat het lelijke auto's zijn maar het rijd echt heerlijk en Halim is een rustige jongen die je alles goed en rustig uitlegd!!!
Prima dienstverlening!
Klantvriendelijk
Ik vind het met name heel erg prettig dat je in termijnen kan betalen! Dat is echt een pluspunt! Verder vind ik Sjoerd heel prettig, omdat hij weet waar ie het over heeft. Hij is eerlijk, recht door zee, maar met een knipoog.
Echt helemaal TOP !! ik ben in 1 keer geslaagd. Ik heb altijd leuke lessen gehad met mijn instructeur en hij legt alles op een makkelijk en duidelijke manier uit. Van mij krijgt LesGo een dikke 10 en kan LesGo zeker aanraden als je snel je rijbewijs wil halen !!
Ik zou Marcel als rijinstructeur aanbevelen bij anderen, omdat ik me tijdens de lessen op mijn gemak voel. Marcel is relaxt in het lesgeven, en tussendoor in voor een lolletje.
Dat het een goede en fijne rijschool is
Goede ervaringen
Rijschool is geweldig.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!