Dat het goede rijschool is, waar je de kans en ruimte krijgt om je autorijbewijs te halen. En ze het belangrijk vinden date je je op je gemak voelt.
de instructeur vertelt exact hoe ver je bent en wat je kunt
dat ik heel fijn les krijg en alles heel duidelijk js
Dat deze erg goed is en zeker voor het geld wat er wordt gevraagd.
Vooral tevreden over de rijinstructeur super aardig goede uitleg en goede sfeer in de auto
Fijne instructeur met heerlijk flauwe humor af en toe, was altijd wel gezellig. Lestijd van 100 minuten was precies goed. Ook fijn dat er aangegeven wordt dat de theorie-examen en eigen verklaring zelf aangevraagd kan worden voor kostenbesparing.
Dat het een goede fijne rijschool is voor relatief weinig geld.
Goede auto, hele vriendelijke instructeur en erg geduldig. En in 1 keer geslaagd! :D
Dat het een leuke rijschool is, ook dat Dennis een aardige gast is.
LesGO is een heel duidelijke, straight to the point, gezellige rijschool. Ik merk dat ik steeds meer en meer leer en dat het allemaal op hele leuke wijze gaat. Ik krijg eerlijk te horen hoe het met mijn voortgang zit en de lessen passen zich op mijn niveau aan. Heel goed dus!
Hele fijne rijlessen gehad en een aardige instructeur waar ik het goed mee kan vinden!
LesGO heeft aardig personeel, die echter laat door hebben naar mijn idee wat een persoon nodig heeft.
Ga niet altijd uit van het gelijk van de instructeur. Zoals bij mij het geval was met Serge. Mensen betalen flink wat geld. Zij hebben recht op kwaliteit en als er kritiek is moet er naar ze geluisterd worden!
Was prima
Goede rijschool. Bij aanvraag van een proefles dezelfde dag nog terug gebeld voor een afspraak. Vriendelijke instructeur en een fijne auto. Wel wat teveel bezig met de betaling op termijn, dus aanrader om in 1x te betalen.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!