LesGo werkt gestructureerd en neemt de tijd om dingen aan te leren. Instructies zijn duidelijk en door de kaart kun je je vooruitgang goed bijhouden. Ik ben helemaal tevreden. 100 procent slagingskans!!
Het is een goede rijschool. Goed opgeleide instructeur en voldoende ervaring en geduld.
een goeie nette instructeur, die alles rustig uitlegt en geen spanning geeft tijdens de rijles. de auto rijd lekker, is het nieuwste model. 50 minuten les en soms 100 minuten ivm dat je dan in het rij gebied waar je examen doet rond rijd. goede betalingswijze, dus niet contant in de auto. en goeie communicatie per email en soms door de telefoon.
Zeker een leerzame en vriendelijke rijschool!
Vaker in de week kunnen rijlessen.
I am really satisfied from Lesgo and absolutely from Leo who was my instructor, i will definitely recommend Lesgo to others as i did by last weekend, Thanks in advance
Hoe fijn en goed alles verlopen is
Ik was zeer gelukkig met de aanbeveling om de 1-dag cursus te nemen voor mijn theoretisch examen, en daarna ben ik vanzelfsprekend bij Lesgo gebleven voor mijn rijopleiding. Ik was erg gelukkig om in Ton Smit een fantastische instructeur en een bijzonder mens te leren kennen, en hoop hem nog eens als vriend te ontmoeten ( ik ben 85, en terug in NL na meer dan 60 jaar).
Frans de Graaf was een erg prettige rij-instructeur.
Bert is super geduldig en leuk. De lessen waren altijd gezellig en ik heb er heel veel geleerd. Naast mijn theorie examen heb ik ook mijn praktijk in 1x gehaald dankzij de hulp van Bert.
Dat het een goede rijschool is, met vriendelijke rijinstructeurs die weten waar ze het over hebben en verstand hebben van auto rijden. De instructeur die ik had, laat je heel veel zelf doen waar je heel erg veel van leert, hij is vriendelijk en heeft heel erg veel geduld.
Prima, ik zou zeker Ad Koolen aanraden.
Top. Zelfstandig les. Nauwelijk ophalen/wegbrengen van anderen, dus altijd zelf les.
Fijne instructeur.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!