Ik had rijlessen van Ed Smit en heb door zijn lessen m'n rijbewijs in 1 maand in 1 keer gehaald, dus dat zegt al een hoop. Daarnaast is Ed een vriendelijke man, die eigenlijk altijd wel een grapje of een grolletje heeft om over te lachen, waardoor hij ook vaak lachend in de auto zit. Daarnaast blijft hij wel altijd serieus met de lessen bezig en probeert met al z'n energie ervoor te zorgen dat jij het autorijen onder de knie te krijgt.
Fijne manier van les, erg duidelijk over je verbeterpunten zodat je snel beter kunt worden!
Prima georganiseerd en lesgegeven. Zeker positief advies
Na 2 rijlessen kwam lesgo niet meer opdagen.
Hoi Leen, Wat vervelend dat jij een slechte ervaring hebt met één van onze instructeurs. Zeker jouw opmerking dat de rijinstructeur na de tweede les niets meer heeft laten weten, verbaasd mij enorm. Zou je mij jouw privénummer willen sturen zodat ik contact met je op kan nemen? Dit kan je sturen aan [email protected] t.a.v. Dirk Ik hoor heel graag van je zodat we een goede oplossing kunnen vinden Met vriendelijke groeten, Dirk, General Manager LesGO
Ja zeker!
Dat ze zoiezo bij bert van hecke moeten zijn! Hij is heel vriendelijk hij legt alles duper goed en rustig uit, als je iets niet snapt dan stampt hij het er bij je in dat je het nooit meer vergeet! Ik ben heel blij als leerling bij Lesgo!
Prima rijschool
Voor mij was het een erg prettige en leerzame ervaring. Veel geduld van de rijinstructeur enveel begrip waardoor ik met plezier naar rijles ging. Eugene bedankt!
Dat LesGO een fijne rijschool is met fijne instructeurs die je goed voorbereiden op het praktijkexamen. Dankzij de goede lessen ben ik in één keer geslaagd!
Patrick kramer was voor mij helemaal top. Ik heb fijn les van hem gehad. Met 5 mnd mijn rijbewijs gehaald. Afgelopen zondag 17 jaar geworden. Afgelopen maandag mocht ik gelijk op en in een keer geslaagd. Wie doet dat mij na.
Mijn ervaring met mijn instructeur is zeer posutief. Hij let op wat goed gaat, en herhaald de punten die fout gaan. Ook de basisregels worden duidelijk uitgelegd en elke rijles herhaald. Ook blijft hij rustig, geeft hij een veilig gevoel en een fijne sfeer. Ik beveel tim steeds aan! Top kerel
Is goed
Gewoon doen!
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!