les material zou moderner mogen
Erg toegankelijk, zowel qua prijs als vriendelijkheid van de instructeur. Zeker aan te bevelen!
LesGo is een grote overkoepelende organisatie die op lokaal niveau rijlessen aanbiedt. Hierdoor heb je de grootschalige voordelen als goede informatieverstrekking en fijne aanbiedingen, en toch de gezellige lessen bij iemand uit de regio. Zelf ben ik super blij met mijn keuze voor LesGo!
John heeft mij in 20 rijlessen alles geleerd wat in en buiten de auto gebeurd en hoe ik daarop het veiligst m'n weg op de rijbaan moest vinden. Hij heeft mij ook echt zeker zelfverzekerder gemaakt! Echt een hele goede rij instructeur!
Gezellige, goede lessen. Niet alleen helpt Twan je met het rijden zelf maar ook je gedachtes waarmee je op de weg zit.
In de lessen die ik gehad heb van Eugene ben ik erg gegroeid qua rijden. Eugene ziet heel goed welk niveau je hebt en past zijn lessen daar goed op aan! De sfeer in de auto is top, Eugene is een echt gezelligheidsmens, en altijd in voor een babbeltje. Je voelt je snel thuis! ik moet eerlijk zeggen dat ik het jammer vind dat de lessen afgelopen zijn (jaja, ik ben geslaagd(!)) want ik keek echt uit naar de lessen! Kort samengevat: ga lessen bij Eugene, dan haal je op een veilige, ontspannen en vooral goede manier je roze papiertje!
Aardige instructeur waarbij je snel wat leert
Zeer goede en vriendelijke instructeurs! Ze helpen je met alles en worden nooit boos of snauwen niet als je iets verkeerds doet☺️
Ed smit is een goede instructeur met humor, altijd vrolijk doet ze werk goed . Ik heb 20 leuke lessen gehad en in 1 keer geslaagd. Echt een aanrader
Ja heb heel lang gezocht naar een instructeur die bij me past om het mij te leren. En bij marcel vind ik het erg prettig dus ook heel veel plezier met auto rijden.
word zeer goed les gegeven duidelijk
geweldig! compliment aan Glenn!!!!
Misschien niet te snel van pakketvoordelen veranderen of subtieler veranderen. Ik had zelf een pakket waar geen extra rijexamen zat, en kort hierna werd er een pakket van gelijke prijs aangeboden met een extra rijexamen.
Heb bij andere rijscholen gereden en voelde mij daar niet op mijn gemak. Bij lesgo voel ik me op mij n gemak en word het duidelijk uitgelegd . En rij nu ook zelfverzekerder.
Super vriendelijk, meedenken, positief. Je krijgt een zelfverzekerd gevoel over je rijkunsten.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!