Mijn rijinstructeur heeft pas heel laat een rijbewijs aangevraagd, dus ik heb meer dan een jaar gelest, wat niet nodig was en super veel geld kostte.
Mijn instructeur had mijn onzekerheid weggehaald. Hetgeen ik bij mijn vorige rijschool had gekregen door middel van de benadering van mijn toenmalige rijinstructeur.
Goede dienstverlening, ik kreeg alleen geen mailtjes vanwege een verkeerd doorgegeven email adres.
dat ik met veel plezier de rijles heb gevolgd, en Willem gewoon een toffe gast vindt. gr Teun
Lesgo is uitstekend duidelijk en makkelijk in zijn lessen
Goede communicatie, leuke rijschool, leuke, gezellige en leerzame rijlessen. Niets aan toe te voegen. Zeker een aanrader.!
Fijne rijschool waarbij je goed les krijgt.
Ik zou ze het niet aanbevelen ik heb zelf niet een goede recensie over mijn rijinstructeur
Prima rijschool
Dat het echt een hele fijne rijschool is.
Je krijgt een goed service, goede lesstof.
Ondanks alle vele inspanningen van mijn instructeur, lukte het mij niet om in een keer mijn rijbewijs te halen. Mijn instructeur zag hierdoor dat ik na twee keer zakken de moed een beetje verloor, en heeft met mij gezocht naar de oorzaak van alle spanningen die ik voor mijn examen had. Samen hebben we hier aan gewerkt en heeft hij mij goed advies gegeven. Ook gaf hij mij bepaalde opdrachten, die ik dan goed deed wat mijn zelfvertrouwen omhoog bracht en ik daardoor weer hoop kreeg. Hij was erg betrokken en deed erg zijn best voor mij, waardoor ik het uiteindelijk wel gehaald heb!
Zelf les gehad bij Cees Buijs. Top instructeur. Ziet snel waar je aan moet werken waardoor je gericht les krijgt.
Als je niet tegen je rijles op wil kijken en wilt slagen dan is Cees Buijs de aangewezen man!
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!